Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Vores leverandører

Domaine Saint Siffren - Frankrig

Domaine Saint Siffren, Rhône

Husets velholdte Châteauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke består af, Grenache, Mourvèdre, Syrahog Roussanne, vintyper som lever i perfekt harmoni med området. Det er sammenspillet mellem de 4 druesorter, som giver Domain Saint siffren’s vine deres vidunderlige kompleksitet.  Domænet er certficeret økologisk siden 2012. Dog er vinstokkene blevet dyrket uden kemiske produkter i 30 år, med fokus på mekanisk og manuelt arbejde for at sikre jordens mikrobiologiske liv og bæredygtighed. Domaine Saint Siffrent, er grundlagt i 1880 af Siffren, Cyril’s oldefar og er siden da blevet overført fra generation til generation. Abel, Yves og derefter Cyril’s far, Claude. Alle har arbejdet hårdt for at udvide denne uvurderlige arv og konstant forbedre kvaliteten af deres vine. I dag dyrkes der 5 ha vinstokke i Côtes du Rhône og 15 ha i Châteauneuf-du-Pape.

Vin fra Domaine Saint Siffren
 • Podere Ruggeri Corsini

  Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin i over 100 år. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden. Det er..

 • Viviani

  Viviani Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top, og Viviani..

 • Lapo Berti

  Lapo Berti (La Morra, Langhe) Lapo Berti er en obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i..

 • Fratelli Vogadori

  Fratelli Vogadori I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og gennem ham..

 • Corteforte

  Corteforte, Valpolicella Corteforte ejes af Carlo Cerrutti. Carlo har renoveret deres 14. århundrede ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant Enoteca della Valpolicella. Carlo har også bygget en underjordisk kælder, det er en utrolig investering, når du overvejer at..