Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Barolo vin
Vores leverandører

Lapo Berti - Italien

Lapo Berti (La Morra, Langhe)

Lapo Berti er en obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i både Bourgogne og Australien, men endte senere i Langhe, hvor han arbejdede først hos Roberto Voerzio og nu hos Enzo Boglietti.

Så meget erfaring så mange steder. Han ser ud til at have slået sig ned nu. Hans ambition er at fremstille en Nebbiolo på den mest enkle måde, i overensstemmelse med druens, vingårdens og årgangens egenskaber. Lapo Berti fremstillede sin første Barolo i 2012.

Lapo Berti lejer to små parceller på MGA Fossati og MGA Bricco Rocca af Boglietti. Begge disse cru’er ligger i La Morra, og vinen fra de to cru’er blandes til en stilfuld Barolo. Der er tale om det man kunne kalde garage- produktion, for Lapo Berti har ikke egen faciliteter, og anvender foreløbig faciliteterne hos Boglietti. Som Enzo Boglietti er også Lapo inspireret af Roberto Voerzios arbejde og al fokus og energi går på at fremstille en udsøgt Langhe Nebbiolo og en Barolo, der både af udtryk og af navn vedkender sig La Morra som ophav. Som hos Voerzio anvendes der lang macerationstid til Barolo, men mikro-produktionen dikterer, at der alene kan anvendes mindre fade til lagring.

Ifølge Lapo bidrager druerne fra Fossati med dybde og tanninstruktur, mens druerne fra Bricco Rocca bidrager med ynde og luftighed i udtrykket. Druerne fra de to marker vinificeres separat.

Han producerer kun ca. 2000 flasker om året fordelt på Barolo og Langhe Nebbiolo.

Vine: Barolo DOCP, Langhe DOC Nebbiolo

Vin fra Lapo Berti
 • Podere Ruggeri Corsini

  Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin i over 100 år. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden. Det er..

 • Viviani

  Viviani Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top, og Viviani..

 • Fratelli Vogadori

  Fratelli Vogadori I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og gennem ham..

 • Domaine Saint Siffren

  Domaine Saint Siffren, Rhône Husets velholdte Châteauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke..

 • Corteforte

  Corteforte, Valpolicella Corteforte ejes af Carlo Cerrutti. Carlo har renoveret deres 14. århundrede ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant Enoteca della Valpolicella. Carlo har også bygget en underjordisk kælder, det er en utrolig investering, når du overvejer at..