FRUGTIG, SYRLIG OG MILD SØDME
Denne Crémant de Bordeaux er en sand fryd og rendyrket luksus. I næsen vælter aromaer af modne citrusfrugter og lokkende blomsternoter frem over glaskanten. Smagen har en charmerende og tillokkende sød note med kaprifoliums noter, som åbner i ganen, efterfulgt af en fr ... LÆS MERE
FRUGTIG, SYRLIG OG MILD SØDME
Denne Crémant de Bordeaux er en sand fryd og rendyrket luksus. I næsen vælter aromaer af modne citrusfrugter og lokkende blomsternoter frem over glaskanten. Smagen har en charmerende og tillokkende sød note med kaprifoliums noter, som åbner i ganen, efterfulgt af en frisk, frugtagtig og dvælende finish.
For at nyde den bedst muligt anbefaler vi at lade den “trække vejret” 15-20 minutter før servering.
Servér Crémant de Bordeaux som aperitif eller til desserter. Serveringstemperatur: 8-10°C
Fremstilling
Crémant de Bordeaux Fra Château de Lisennes laves på Sémillon, Cabernet Franc og Muscadelle. Når gæring er overstået, fortsættes lagringen af vinen på flasken. Her foregår den karakteristiske proces kendt fra Champagne, hvor flasken langsom vendes fra liggende til vandret position, så bundfaldet kan skilles fra vinen via den navnkyndige metode, ”dégorgement”.
Om producenten
Château de Lisennes ligger på den østlige bred af Garonnefloden ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima. Foråret kommer tidligtig, somrene er varme og vintrene milde. Sammen med områdets lerholdige jord fremstilles der nogle enormt aromatiske og elegante vine.