Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Mousserende Smagekasse 2.0

Stykpris Original price was: kr.865,00.Current price is: kr.699,00.
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Denne smagekasse præsenterer dig for tre udsøgte mousserende vine, der hver især giver dig indblik i forskellige regioner og stilarter indenfor mousserende vin. Bouby & Fils Brut Sélection Champagne byder på en klassisk champagneoplevelse med fine bobler og kompleks smag. Château de Lisenne ... LÆS MERE

Denne smagekasse præsenterer dig for tre udsøgte mousserende vine, der hver især giver dig indblik i forskellige regioner og stilarter indenfor mousserende vin. Bouby & Fils Brut Sélection Champagne byder på en klassisk champagneoplevelse med fine bobler og kompleks smag. Château de Lisennes Bulles de Lisennes Crémant de Bordeaux tilbyder en harmonisk balance af frugt og friskhed. Aiméstentz Crémant D’Alsace Cuvée Prestige Brut fremviser Alsace-regionens finesse med sin økologiske produktion og afbalancerede smagsprofil. Denne samling er perfekt til at udforske mangfoldigheden af mousserende vine.

1 fl. Bouby & Fils Brut Sélection Champagne

Gylden strågul farve med delikate og vedvarende bobler, der danser livligt op mod overfladen. Duften åbner med en forførende buket af friske blomster og subtile toner af hvide ferskner. Noter af brioche og let ristet nød tilføjer kompleksitet og dybde til hele oplevelsen. En eksplosion af friske grønne æbler og citrusl vækker ganen og skaber en sprudlende friskhed. Noter af modne pærer og abrikoser giver en lækker sødme.

1 fl.  Château de Lisennes Bulles de Lisennes Crémant de Bordeaux

Denne Crémant de Bordeaux er en sand fryd og rendyrket luksus. I næsen vælter aromaer af modne citrusfrugter og lokkende blomsternoter frem over glaskanten. Smagen har en charmerende og tillokkende sød note med kaprifoliums noter, som  åbner i ganen, efterfulgt af en frisk, frugtagtig og dvælende finish. For at nyde den bedst muligt anbefaler vi at lade den “trække vejret” 15-20 minutter før servering.

1 fl. Aiméstentz Crémant D’Alsace Cuvée Prestige Brut

Denne flotte økologiske Crémant d´Alsace fra Aimé Stentz har en strågul farve med fornemme bobler. I næsen er der noter af ristet brød og søde frugter. Smagen er flot balanceret og vedholdende med en behagelig syre, der gør vinen frisk og delikat. Server Crémant d’Alsace Aimé Stentz som aperitif eller til desserter.