fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
Trebbiano er en Italiensk hvidvins drue, og du er måske ikke er så bekendt med den, som for eksempel Riesling og Chardonnay, derfor kan det være overaskende at opdage, at det er en af de mest plantede druer i verden.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL

Viser et enkelt resultat

Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Hvad er Trebbiano?

Den massive anvendelse af druen hænger sammen med, at den ofte anvendes til Cognac. Udover dens brede sorts betegnelse, Trebbiano, går den under mange andre navne afhængig af land og område.

Den har sine rødder i middelhavsområdet, formentlig Italien, hvor den er meget udbredt, men anvendes stort set verden over.

Trebbiano er en drue med højt udbytte og giver nogle enormt friske og frugtige vine. Vine som helst skal drikkes unge for at bevare dens forførende friskehed og bid. Friskheden gør den velegnet til en bred vifte mad, fordi den ikke er dominerende. Alligevel har stor charme og byder ofte på noter af citru, æble og herlig mineralitet, og minder om en Chardonnay som ikke er fadlagret.