• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08

Valpolicella

Amarone Della Valpolicella Riserva

  • Accordini Igino
  • 2012
DKK525,00 DKK479,95

16 på lager

Accordini har lavet et utal af  legendariske Amaroner og her får du en af vores absolutte favoritter. Denne årgang har fået hele 95 point af Luca Maroni, den ledende guru inden for Italiensk vin. Vinen har ligget i egetræsfade i 60 måneder og efterfølgende i ståltanke i 24 måneder. Der er tale om en kraftfuld vin og en mulighed for en vinoplevelse af de helt store.

En vin som denne kræver lidt modspil, derfor anbefaler vi, at man finder de store grillknive frem og går til slagteren efter en god bøf!

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Accordini Igino
Type Amarone
Årgang 2012
Druer Corvina, Corvinone, Rondinella
Alkoholprocent 15% vol
Flaskestørrelse 750 ml.
Serveringstemperatur 18-20° C
Serveringsforslag Grillet kød, modne oste.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Riserva er en officiel betegnelse for DOC – og DOCG-vine, der har gennemgået en vis tids lagring. Denne periode varierer fra vin til vin, og der er ikke nødvendigvis krav om fadlagring. For at opnå riserva-status er der krav om højere alkoholprocent samt lavere høst udbytte. Denne  Amarone Riserva har en dyb mørk farve samt fyldig smag med aroma af sorte og røde frugter, sorte oliven, der giver en rigtig stærk finish.

Accordini Iginos vine er kendetegnet som dybt aromatiske vine med smag af mørke frugter og en blød kerne der følges af en stor eftersmag. Amarone fra Accordini, tilhører den absolutte elite i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas. Ideel med grillet kød, hovedretter, og modne ost.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.