Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Amarone “Med År På Bagen”

Stykpris Original price was: kr.3.094,00.Current price is: kr.2.395,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Vi har været inde på de på bagerste hylder og fundet 6 flasker, på overfladen halvstøvede flasker, men under proppen sprudlende af karakter og volumen! De 6 flasker vi har på banen, er i alle henseender toppen af poppen, perfekte til julebordet.

Tryk på “Læs mere” for at læse om indholdet i smagekas ... LÆS MERE

Vi har været inde på de på bagerste hylder og fundet 6 flasker, på overfladen halvstøvede flasker, men under proppen sprudlende af karakter og volumen! De 6 flasker vi har på banen, er i alle henseender toppen af poppen, perfekte til julebordet.

Tryk på “Læs mere” for at læse om indholdet i smagekassen

Amarone Della Valpolicella 2011, “Della Casadei Bepi”, Viviani

Druerne kommer fra den eksklusive mark Casa dei Bepi og er en af de bedste vine der fremstilles i Veneto.
Meget fyldig og intens vin med kraft og smag af modne mørke frugte og lakrids.

Viviani Amarone “Della Casa dei Bepi” 2011 er en storslået vin der kan drikkes nu, men nemt gennem 10-15 år, hvor den fine balance i vinen vil blive tydeligere og tydeligere. Produktionen af Viviani Amarone delle Valpolicella “Della Casa dei Bepi” er meget lille, så vi kan desværre kun få den hjem i små partier i de sjældne årgange hvor den fremstilles.

Amarone Della Valpolicella 2011, Ca dei Ronchi

Denne Amarone DOCG har en Intens granatrød farve, i næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkefulde tanniner i finishen, gør den meget elegant. Vi anbefaler Amarone DOCG til kødfulde retter. Åben vinen ca. 1 time før den skal serveres.

Amarone Della Valpolicella 2008, Ilary Cordin

En yderst fyldig og frugtig vin med sorte kirsebær, tobak, mørk chokolade, røget kød og kandiseret frugt. En vin primært på Corvina i en flot balance. Pæn og let røget afslutning. Amarone fra Accordini Igino, tilhører den absolutte elite både i kvalitet og i smag. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas. Ideel med grillet kød, hovedretter, og modne ost

Amarone Della Valpolicella 2015, El Pendola

Amarone Della Valpolicella fra El Pendola har en intens bordeauxrød farve, smagen er fuldfed, varm og fløjelsblød.

El Pendola, i det centrale Valpolicella, er en traditionel og velrenomeret vingård. Udover selve vingården drives der også et Bed & breakfast, som i den grad er et besøg værd! Valpolicella har igennem årene haft flere forsøg på at innovere de ældgamle metoder til fx at fremstille Amarone med. Dette traditionsskred er ikke aktuelt hos El Pendola hvor områdets historiske rødder er centrale i vinfremtilling, fra mark til kælder. Alle druer bliver høstet i hånden og tørret på træriste uden brug af kunstig udsugning, som nogle producenter i dag ynder at bruge i et forsøg på at fremskynde processen.

Amarone Della Valpolicella Riserva 2015, Corteforte

Denne Amarone fra Corteforte er en smagspleaser af en anden verden.  Et ideelt valg til kød, særligt ”simreretter”, vildt samt lokale retter fra Veneto området. Eller bare et glas som ren meditation.  Åben vinen 1 time før den skal serveres, for at få den bedste oplevelse.

Amarone Della Valpolicella Riserva 2011, Accordini Igino

Accordini Iginos vine er kendetegnet som dybt aromatiske vine med smag af mørke frugter, og en blød kerne der følges af en stor eftersmag. Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini, tilhører den absolutte elite i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas. Druerne til denne Amarone  kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Corvinoni, Rondinella samt Rossignola og trækker hele 15 % alkohol.