Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Bolgheri

Argentiera Villa Donoratico

Stykpris Original price was: kr.349,00.Current price is: kr.249,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

For at beskrive en Villa Donoratico er det nødvendigt at afdække dens oprindelse; landskabet, det sted, det miljø, hvorfra den er født, for fuldt ud at forstå dens natur. Villa Donoratico er en bestemt, konsekvent og kompleks vin, der aldrig risikerer normalitet, men viser en karakter, der er stærkt ... LÆS MERE

For at beskrive en Villa Donoratico er det nødvendigt at afdække dens oprindelse; landskabet, det sted, det miljø, hvorfra den er født, for fuldt ud at forstå dens natur. Villa Donoratico er en bestemt, konsekvent og kompleks vin, der aldrig risikerer normalitet, men viser en karakter, der er stærkt forbundet med området, Bolgheri. Modning i eg gør den ekstraordinært drikkelig. Næsen er fuld af rød frugt og et behageligt krydderi på ganen med noter der minder om lakrids.  Vinen bliver kun bedre med alderen og kan drikkes 15 år endnu.

Tenuta Argentiera

Tenuta Argentiera er beliggende i et enestående område, Maremma. Her blander landskab og hav sig, suspenderet mellem skov og Middelhavet. Vingården er kernen i den lille, men prestigefyldte Doc Bolgheri, en terroir og yderst dedikeret til store røde vine og synonymt med den berømte “Supertoscaner” Navnet Argentiera kommer fra de sølvminer (“argento”), der en gang fyldte bakkerne i dette højtliggende område af Maremma – et sted rig på naturlige kilder. Ejendommen er den nærmeste vingård til den tyrrhenske kyst og på samme tid den højeste del af hele Bolgheri-territoriet, der når 200 meter over havets overflade. Denne dikotomi skiller sig ud blandt alle andre ejendomme, og skaber et mikroklima med unikke egenskaber.

Vinen er særligt velegnet til kødfulde retter og simremad. Vi anbefaler at man serverer den ved ca. 16 ° og 18 °.

 

 

LandItalien
OmrådeBolgheri
ProducentTenuta Argentiera
Årgang2017
DruerCabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc
Alkoholprocent14%
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperatur16 ° og 18 °. C
MadforslagVildtkød og vildsvin. Kødfulde retter