Valpolicella

Augustus Accordni 2018

Stykpris kr.165,00

På lager

Beskrivelse

Augustus er en elegant og kraftfuld rødvin, en sand fornøjelse. Smagen er blød og afballanceret, det perfekte match til rødt kød eller modne oste.

Eventyret med Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken h ... LÆS MERE

Augustus er en elegant og kraftfuld rødvin, en sand fornøjelse. Smagen er blød og afballanceret, det perfekte match til rødt kød eller modne oste.

Eventyret med Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top Amaroner også i dag begynder deres rejse fra drue til flaske. Siden da, er der løbet meget vand under broen og Accordini råder nu over 35 hektar dyrebar jord.

Alt dette takket være det seneste slægtsled i deres historie, Guido Accordini, søn af Igino Accordnini, som også lægger navn til vineriet. som udover at kunne bryste sig af at være en af verdens førende vinmager også har et skarpt øje for tidens krav.  Han er i den grad fortagenets hjerte og sjæl. Hvorfor det også er ham, der byder dig velkommen, med åbne arme og med vin i begge hænder, når du besøger dem i deres nyistandsatte kældre.

LandItalien
OmrådeValpolicella
ProducentAccordini Igino
Årgang2018
Alkoholprocent14,5 % vol
Flaskestørrelse750 ml
ServeringsforslagRødt kød og modne oste
Profil
Druer
Corvina, Corvinone, Rondinella og Croatina.
Profil
Fyldig og krydret
Dominerende smag
Kirsebær og moden frugt
Madforslag
Rødt kød, pastaretter og pizza