Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Ca’Barun Barolo 2017

Stykpris kr.399,95

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Barolo 2014 er dyb og intenst rubinrød med et lyst orangefarvet skær. Duften er bred og intens af røde frugter kombineret med vanilje, kakao, krydderier og et strejf af lakrids. Smagen er tør, fyldig, barsk og robust, velafbalanceret og med fine tanniner i harmoni med vinens struktur. Vi anbefaler a ... LÆS MERE

Barolo 2014 er dyb og intenst rubinrød med et lyst orangefarvet skær. Duften er bred og intens af røde frugter kombineret med vanilje, kakao, krydderier og et strejf af lakrids. Smagen er tør, fyldig, barsk og robust, velafbalanceret og med fine tanniner i harmoni med vinens struktur. Vi anbefaler at servere Barolo 2014 i store vinglas.

Med Barolo 2017 får du meget vin for penge!

Efter afstilkning foregår gæringen og macerationen med flere daglige overpumpninger. Efter omstikning, lagres vinen på store franske egefade i 2 år. Vinen lagres derefter på flaske i ca. 12 måneder, inden den frigives til salg. Denne vin har et gemmepotentiale frem til år 2037. Serveres ved 18 ° C. Vinen er god til rødt kød, vildt og til modne oste.

Vinmark: Castiglione di Falletto 350 m over havets overflade. Castiglione Falletto er en af de ni byer uden for Alba, som udgør Barolo-området.