Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Bestsellerkassen

Stykpris Original price was: kr.1.100,00.Current price is: kr.815,00.
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Dyk ned i vores mest eftertragtede smagekasse, en kurateret samling af vores 6 mest solgte vine. Vinene i denne smagekasse er alle lavet af verdensførende vingårde med omhu og vil i mødekomme selv den mest krævende vinelsker. 

Smagekasse indeholder:

1. fl. Massaro Norma Valpolicella Ripasso Classico ... LÆS MERE

Dyk ned i vores mest eftertragtede smagekasse, en kurateret samling af vores 6 mest solgte vine. Vinene i denne smagekasse er alle lavet af verdensførende vingårde med omhu og vil i mødekomme selv den mest krævende vinelsker. 

Smagekasse indeholder:

1. fl. Massaro Norma Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2021

Med en beskeden produktion på knap 2.500 flasker, har der i den grad været tid til at kæle om denne sjældne vin. Druerne til vinen kommer direkte fra hjertet af Valpolicella, Negrar. Massaro Norma er en ganske lille vingård, som udelukkende laver Valpolicellas klassikere: Valpolicella Classico, Amarone og ikke mindst denne overdådige Ripasso Superior, et must-try for Ripasso elskeren!

1. fl. Château De Lisennes Cuvée Tradition Bordeaux Supérieur 2016

Denne fantastiske vin fra Château de Lisennes i Bordeaux, er blomstret og frisk i næsen, med sorte frugter og krydderier. Store udtryksfulde sorte frugttoner i munden med en solid struktur og lang finish. Château de Lisennes drives i dag af 12. generation, Jean-Luc Soubie. Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima, hvor foråret kommer tidligt, somrene er varme, og vintrene milde. Dette bidrager til nogle enormt elegante vine. Lisennes ligger i byen Tresses centralt i Bordeaux. Det meste af jorden her er ler- og kalkholdig, hvilket giver gunstige betingelser for vinen

1. fl. La Tribuleira Lunica Langhe Nascetta (Den Hvide Barolo) 2022

Langhe Nascetta er en Piemontinsk hvidvin med en strålende mineralitet og saftigt bid. Nascetta har gode egenskaber, når det kommer til mad. Den er især er velegnet til lyst fisk eller blot som aperitif. Nascetta er en oprindelig Piemontesort, der er blevet dyrket her altid. Druesorten blev genopdaget i løbet af det sidste årti. Nascetta fra La Tribuleira har en flot, lys halmgul farve. Vinen har en delikat næse som fremkalder “Middelhavsbørsten”: salvie, timian og citronblomst

1. fl. Morellino di Scansano Podere 414 2021

Morellino di Scansano er en bemærkelsesværdig rødvin, som evner at indfange essensen af de solrige somre i Maremma. Den karakteristiske dybe røde farve og den komplekse smagsprofil, som den præsenterer, er et resultat af Simone Castellis omhyggelige dyrkningsmetoder og avancerede vinfremstillingsprocesser. Denne vin er ikke blot en fornøjelse at drikke, den fungerer som en invitation til at udforske det smukke Maremma-område, hvor Middelhavets naturskønhed og naturværdier mødes i fuld harmoni.

1. fl. Anne De Joyeuse Chardonnay Original 2021

Chardonnay Limoux fra Anne de Joyeuse, står ikke tilbage for mange almindelige hvide bourgognevine, der findes på det danske marked, men priserne er nærmest rystende lave i forhold til den høje kvalitet, der kan sammenlignes både Bourgogne og dyre, oversøiske vine. Farven er strågul med grønne reflekser. Næsen er aromatisk og sommerlig.  I smagen møder vi mild citrus og hvidblomster, leveret i en frugtig og fyldig oplevelse.

1. fl. Château du Vieux Parc l’Air de Rien Branco 2018

En supervin fra en af perlerne i Corbières – Château du Vieux ParcLysegul med grønne nuancer og aromatisk næse: blomsteragtig og frugtagtig skarp, frisk, smidig og rund, behagelig finish. Ideel til alle fisk eller som en let og frisk aperitif. Cuvée L’air de Rien kommer fra Corbières, som ligger ved foden af Pyrenæerne og er det største distrikt i Languedoc, og et af de største i Frankrig. Her møder vi familien Panis, der har drevet Château du Vieux Parc i 5 generationer siden 1850