Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Amarone smagekasse 2.0 (Modelfoto – se beskrivelse)

Stykpris Original price was: kr.2.596,00.Current price is: kr.2.095,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Amarone smagekassen, der har det hele, version 2.0 – Gratis leveret!

Vores første Amarone Smagekasse blev bogstaveligt talt revet væk. Og det med god grund. Den bød nemlig på helt unikke vinoplevelser, som man sjældent støder på. Version 2.0 fortsætter i samme spor, med seks fuldblods-Amaroner ... LÆS MERE

Amarone smagekassen, der har det hele, version 2.0 – Gratis leveret!

Vores første Amarone Smagekasse blev bogstaveligt talt revet væk. Og det med god grund. Den bød nemlig på helt unikke vinoplevelser, som man sjældent støder på. Version 2.0 fortsætter i samme spor, med seks fuldblods-Amaroner i topkvalitet. Rigtig god fornøjelse! Vi tager dig med på en vinrejse, som går vi forbi seks forskellige Amarone-mestre.

Den første flaske er ganske unik. Vi har fået fat i et begrænset antal af Illary Cordins årgang 2008, den bedste Amarone vi har smagt til dato! Herefter bevæger vi os videre til en af Valpolicellas mest anderkendte vinhuse, Monte Santoccio. Deres Amarone har i gennem tiden høstet en bred vifte af anmeldelser og får 4.4/5 hos Vivino, hvilket placerer den blandt top 1% af alle vine i verden!

Den næste vin er fra Fratelli Vogadori, et af vores nye vinhuse. De laver en fornem og stilfuld Amarone med rigtig finesse. En anden nyhed i vores sortiment er producenten Viviani, hvis Amarone også rangerer blandt top 1% af alle vine i verden på Vivino.

Herefter skal vi forbi mikroproducenten Corteforte, hvor vi har udvalgt deres Amarone ”Terra di Zeno”. Terra di Zeno er deres “standard,” hvilket er relativt, da der ikke er noget som helst standard over den. Udover at være en af de mere prisvenlige Amaroner i smagekassen, så er den uhyre velbedømt på Vivino, hvor den også rangerer blandt top 1 % bedste vine i verden.

Til slut har vi Massaro Norma, et helt nyt vineri i rivende udvikling, hvis vin begynder at skabe røre i den veletablerede Valpolicellakreds.

 

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

Amarone Smagekassen indeholder:

1 fl. Amarone Della Valpolicella Corno Marani 2017

Corno Marani er endnu et mesterværk i den perlerække af topamaroner fra Accordini’s hånd. Denne fløjlsbløde Amarone har en karakteristisk intens rød farve, med  tørrede kirsebær, chokolade og moden frugt i næsen. Det er en tung rødvin med fantastisk struktur, masser af kompleksitet og fremragende balance samt sarte tanniner. Det perfekte match til retter med masser af smag såsom grillet kød, lagrede oste og mørk chokolade.

1 fl. Amarone Della Valpolicella Il Canovin0 2016

Det er ikke hver dag, man får mulighed for at smage frugten af en stor årgang, men med denne Amarone kan man det! Dette er en fyldig og rig vin, men den er ikke overdrevent tung. Frugten er sød og moden med noter af kirsebær, blommer og chokolade. Vinen er meget velafbalanceret og har en dejlig syre. Tanninerne er bløde og bløde, hvilket gør den til en god drink til mad eller alene! Denne vin vil fortsætte med at lagre godt i mange år.

Vi anbefaler at parre denne vin med stegt kød og krydret mad som pizza eller pastasaucer. Den vil tilføje dybde til enhver ret, du vælger at parre den med!

1 fl. Amarone Della Valpolicella Le Bessole 2018

Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini Igino tilhører den absolutte elite  i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone velegnet til enhver situation, glas efter glas.

1 fl. Amarone Della Valpolicella  2016, Massaro Norma

Massaro Norma er et mikrovineri beliggende i hjertet af Valpolicella. Der bruges udelukkende vingårdens egne druer i denne Amarone. Massaro Normas vinmarker ligger i det eftertragtede Negrar, centralt i Valpolicella-området. Vinen består af druesorterne Corvina Rossignola, Rondinella, Corvinone Corvina – alle typiske druesorter anvendt til Amarone. Denne Amarone har en intens granatrød farve. I næsen bliver man straks mødt af forførende noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Vinens vedholdende aromaer gør dette til en uovertruffen vinoplevelse, som fortsætter længe!

1 fl. Amarone della Valp0licella 2008, Illary Cordin

En yderst fyldig og frugtig vin med sorte kirsebær, tobak, mørk chokolade, røget kød og kandiseret frugt. En vin primært på Corvina i en flot balance. Pæn og let røget afslutning. Amarone fra Accordini Igino, tilhører den absolutte elite både i kvalitet og i smag. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas. Ideel med grillet kød, hovedretter, og modne ost.

1 fl. Amarone “Terra di sa Zeno” 2014, Corteforte

Corteforte ejes af Carlo Cerruti. Carlo har renoveret deres 14. århundrede ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant; Enoteca della Valpolicella. Et velrenommeret sted som er meget besøgt af danske turister.
Corteforte producerer kun 20.000 flasker om året, hvoraf Ripasso udgør størstedelen med ca. 9.000 flasker.