10% rabat til alle nye kunder! Brug rabatkoden: velkomst10
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Amarone smagekasse 2.0

Stykpris kr.1.920,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Amarone smagekassen, der har det hele, version 2.0 – Gratis leveret!

Vores første Amarone Smagekasse blev bogstaveligt talt revet væk. Og det med god grund. Den bød nemlig på helt unikke vinoplevelser, som man sjældent støder på. Version 2.0 fortsætter i samme spor, med seks fuldblods-Amaroner ... LÆS MERE

Amarone smagekassen, der har det hele, version 2.0 – Gratis leveret!

Vores første Amarone Smagekasse blev bogstaveligt talt revet væk. Og det med god grund. Den bød nemlig på helt unikke vinoplevelser, som man sjældent støder på. Version 2.0 fortsætter i samme spor, med seks fuldblods-Amaroner i topkvalitet. Rigtig god fornøjelse! Vi tager dig med på en vinrejse, som går vi forbi seks forskellige Amarone-mestre.

Den første flaske er ganske unik. Vi har fået fat i et begrænset antal af Illary Cordins årgang 2008, den bedste Amarone vi har smagt til dato! Herefter bevæger vi os videre til en af Valpolicellas mest anderkendte vinhuse, Monte Santoccio. Deres Amarone har i gennem tiden høstet en bred vifte af anmeldelser og får 4.4/5 hos Vivino, hvilket placerer den blandt top 1% af alle vine i verden!

Den næste vin er fra Fratelli Vogadori, et af vores nye vinhuse. De laver en fornem og stilfuld Amarone med rigtig finesse. En anden nyhed i vores sortiment er producenten Viviani, hvis Amarone også rangerer blandt top 1% af alle vine i verden på Vivino.

Herefter skal vi forbi mikroproducenten Corteforte, hvor vi har udvalgt deres Amarone ”Terra di Zeno”. Terra di Zeno er deres “standard,” hvilket er relativt, da der ikke er noget som helst standard over den. Udover at være en af de mere prisvenlige Amaroner i smagekassen, så er den uhyre velbedømt på Vivino, hvor den også rangerer blandt top 1 % bedste vine i verden.

Til slut har vi Massaro Norma, et helt nyt vineri i rivende udvikling, hvis vin begynder at skabe røre i den veletablerede Valpolicellakreds.

 

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

Amarone Smagekassen indeholder:

1 fl.  Amarone della Valpolicella 2016, Fratelli Vogadori

(Normalpris: 280 kr.)

I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, som brødrene Vogadori står bag; Alberto, Geatano og Emanuelle. De er familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen på gården. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve, og efter ham og hans søn er det nu de tre brødre der driver foretagenet.

1 fl. Amarone Della Valpolicella 2016, Viviani

(Normalpris 500 kr.)

Fantastisk Amarone della Valpolicella 2016 fra Viviani, er lavet på 75% Veronese, 20% Rondinella og 5% Molinara, hvilket er de klasssiske druer til en Amarone-vin. Druerne til denne Amarone 2016 fra Viviani kommer fra marker i 450 meters højde, og høstes sent i oktober. Viviani tørrer druerne helt frem til marts måned det efterfølgende år, og vinen er fyldig, intens og samtidig elegant med et meget stort lagringspotentiale. 

1 fl. Amarone Della Valpolicella  2016, Massaro Norma

(Normalpris 350 kr.)

Massaro Norma er et mikrovineri beliggende i hjertet af Valpolicella. Der bruges udelukkende vingårdens egne druer i denne Amarone. Massaro Normas vinmarker ligger i det eftertragtede Negrar, centralt i Valpolicella-området. Vinen består af druesorterne Corvina Rossignola, Rondinella, Corvinone Corvina – alle typiske druesorter anvendt til Amarone. Denne Amarone har en intens granatrød farve. I næsen bliver man straks mødt af forførende noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Vinens vedholdende aromaer gør dette til en uovertruffen vinoplevelse, som fortsætter længe!

1 fl. Amarone della Valp0licella 2008, Illary Cordin

(Normalpris 449 kr.)

En yderst fyldig og frugtig vin med sorte kirsebær, tobak, mørk chokolade, røget kød og kandiseret frugt. En vin primært på Corvina i en flot balance. Pæn og let røget afslutning. Amarone fra Accordini Igino, tilhører den absolutte elite både i kvalitet og i smag. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas. Ideel med grillet kød, hovedretter, og modne ost.

1 fl. Amarone dell Valpolicella 2016, Monte Santoccio

(Normalpris 449 kr.)

Amarone  fra Monte Santoccio, tilhører den absolutte elite både i kvalitet og i smag. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur.

1 fl. Amarone “Terra di sa Zeno” 2014, Corteforte

(Normalpris 300 kr.)

Corteforte ejes af Carlo Cerruti. Carlo har renoveret deres 14. århundrede ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant; Enoteca della Valpolicella. Et velrenommeret sted som er meget besøgt af danske turister.
Corteforte producerer kun 20.000 flasker om året, hvoraf Ripasso udgør størstedelen med ca. 9.000 flasker.