0
Bestil kr.0,00

Bordeaux

Bordeaux Bestsellerkassen

Stykpris Original price was: kr.1.340,00.Current price is: kr.999,00.
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

 

 

Smag på Bordeaux: Vores mest solgte Bordeauxvine

Smagekasse med vores bedste sælgende Bordeauxvine byder på alt lige fra den store Pomerol, til en sofistikeret smagspleaser fra Saint-Emilion. Denne smagekasse byder på stolte vine i deres ranke aristokratiske flasker. Få smagen af det s ... LÆS MERE

 

 

Smag på Bordeaux: Vores mest solgte Bordeauxvine

Smagekasse med vores bedste sælgende Bordeauxvine byder på alt lige fra den store Pomerol, til en sofistikeret smagspleaser fra Saint-Emilion. Denne smagekasse byder på stolte vine i deres ranke aristokratiske flasker. Få smagen af det sydvestlige Frankrig – duften af vinmarker og vinden fra det store Atlanterhav. Alle vinene i denne smagekasse er originale slotsaftapninger.

Bordeaux smagekassen indeholder:

1 fl. Château des Graviéres  A.O.C Graves

(Normalpris 199,-)

Denne Graves-vin fra Château des Gravières rangeres af Vivino blandt verdens 4 procent bedste vine. Vinen er produceret af brødrene Thierry og Denis Labuzan. Labuzanfamilien har siden 1847 produceret kvalitetsvin på deres 18 ha. En herlig vin med en finesserig duft af brombær, solbær, blommer og viol, der smukt bliver supporteret af fint ristet egetræ og noter af vanilje og kanel, samt længst omme bagved, en snert af muskatnød og tobak. Den er fyldig, saftig og samtidig elegant i munden hvor tanninerne bestemt er til stede og bidrager med en læskende renhed og en præcision, som får det samlede udtryk til at fremstå overordentligt vellykket.

1 fl. Réal-Caillou Pomerol, Château Réal-Caillou

(Normalpris 329,00)

Denne skønne Pomerol-vin fra Château Réal-Caillou kan sagtens drikkes nu, men er man typen, der ELSKER at have et par røde franskmænd liggende, som bare bliver bedre med årene, så er Réal-Caillou vinen for dig. Château Réal-Caillou fra Pomerol har en mørk og dyb farve og en intens og fyldig bouquet, som bare bliver ved med at give. Man fornemmer masser af moden frugt sammen med fin eg og en smule vanilje. Ganen er fyldig, fed og lang, og støttet af blide tanniner. En meget harmonisk vin.

1 fl. Château Dimacy, Saint-Émilion

(Normalpris 225,00)

Denne vin bliver produceret af Vignobles Pestoury i den berømte Saint-Émilion-appellation. Den dufter koncentreret af røde frugter, og bag dem udvikles en bred vifte af aromaer, herunder vanilje og læder. Vinen er fremstillet af tre forskellige druesorter, nemlig Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Områdets tre hoveddruesorter mødes her og maler et fuldendt smagsbillede. Merlot bringer en frugtagtig smag, Cabernet Sauvignon giver tanniner og Cabernet Franc bidrager med krydrede noter.

1 fl. Château le Roc, Côtes de Blaye AOC

(Normalpris 199,00)

Denne vin fra Château Le Roc er god at servere til såvel kalve- som til oksekød, samt til vildt (rådyr og hjort) og fjerkræ. Vinen rangerer ifølge Vivino blandt de 5 procent bedste vine i verden! Der er tale om en moderat til kraftig vin med gode tanniner. Denne lidt tørre Château Le Roc har et behersket syreindhold, og der er noter af sorte kirkebær, brombær og solbær. Frugtagtig og nærmest overvældende i munden.

1 fl. Château de Lisennes Cuvée Prestige

(Normalpris 189,00)

Vi kan rigtig godt lide renheden og friskheden i denne delikate Cuvée!  Vinen smager livligt og glædeligt af frugt, mokka og blomster. Alt i alt en charmerende og elegant Cuvée. Merlot udgør størstedelen af druerne og suppleres af Cabernet Franc – en velkendt duo fra området. Druerne kommer fra nogle af Lisennes yngre stokke på 35 år. Efter fermentering modnes vinen i 12 måneder på ny fransk eg, og voilà, en dejlig vin er født!

1 fl. Château Biston, Moulis AOC

(Normalpris 199,00)

Vinen har en fornem, lys farve, og en intens bouquet af rød og sort frugt. I munden er den rig og velstruktureret med smag af frugt og tanniner, hvilket giver en meget harmonisk, charmerende og afbalanceret vin. Et god flaske at lade hvile i kælderen i 5-6 år eller smage på i dens ungdom efter en time i karaffel.