Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Bordeaux

Bordeaux Smagekassen 3.0

Stykpris Original price was: kr.1.355,00.Current price is: kr.1.199,95.
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse
Vores mest populære smagekasse er nu kommet i en version 3.0!

Alt lige fra stor Margaux til sofistikeret smagspleaser fra Saint-Estèphe. Stolte vine i deres ranke aristokratiske flasker. Få smagen af det sydvestlige Frankrig – duften af vinmarker og vinden fra det store Atlanterhav. Alle vinene i de ... LÆS MERE

Vores mest populære smagekasse er nu kommet i en version 3.0!

Alt lige fra stor Margaux til sofistikeret smagspleaser fra Saint-Estèphe. Stolte vine i deres ranke aristokratiske flasker. Få smagen af det sydvestlige Frankrig – duften af vinmarker og vinden fra det store Atlanterhav. Alle vinene i denne smagekasse er originale slotsaftapninger.

Tryk på “Læs mere” for at få præsenteret de forskellige vine.

Kassen indeholder:

1 fl. Château le Coteau Cru Bourgeois, Margaux 2016

(Normalpris 275.00)

Denne vin fra den berømte Margaux-appellation er klassificeret i Cru Bourgeois. Vinen har en fornem lys nuance, næsen banker derud af med røde og sorte frugter. På ganen er den rig og godt struktureret. En perfekt refleksion af området!

1 fl. Clos de May, Haut-Médoc AOC 2019

(Normalpris 220,00)

Brombær, blomme og dadler kombineret med læder og cedertræ i ganen, samt fine tanniner, understøttet af chokolade og bløde café o’ lait-noter. Glat og raffineret, lang og kompleks. 15 måneders aldring i franske egefade, der giver dybde, rigdom og finesse.

1 fl. Réal-Caillou, 2016,  Pomerol  

(Normalpris 250,00)

Denne skønne Pomerol-vin fra Château Réal-Caillou kan sagtens drikkes nu, men er man typen, der værdsætter at have et par røde franskmænd liggende, som bare bliver bedre med årene, så er Réal-Caillou vinen for dig. Vinen har en mørk og dyb glød. og en intens og fyldig smag, som bare bliver ved med at give, der er masser moden frugt, sammen med fin eg og en smule vanilje.

1 fl. L´esprit Lisennes 2010

(Normalpris 200,00)

Stor vin fra Bordeaux med mange år på bagen. Årgang 2010 er Chateau de Lisennes bedste årgang! Druerne til Lisennes’ Bordeaux Superior er udvalgte fra deres bedste stokke. Den kendetegnes ved dens bløde gane, smeltede tanniner med en god balance mellem træ og frugt. En imponerende og lovende vin. Vinen er modnet i 12 måneder i egefade, hvilket skaber en intens, harmonisk og elegant vin

1 fl. Rose Brana, Saint Estéphe 2016

(Normalpris 250,00)

Denne vin charmerer straks med flotte refleksioner i glasset, før dens fængslende sorte kirsebær, jordbær, og grillede kryddernoter mødes. Den er rig og fuld, og ganen læner sig op ad gode, faste tanniner og elegante trænoter med ristede mandler og vanilje. En Saint-Estéphe med holdning; solid og fin på samme tid.

1 fl. Château Bardins, Graves 2016

(Normalpris 195,00)

Denne årgang er lavet af et klassisk bordeauxblend på Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinen har haft et år på nye egefade. Smagen er nuanceret med fine frugter og god fylde. En fantastisk balanceret vin, som også har potentiale til at ligge et nogle år.