Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Bordeaux

Château De Lisennes Bordeaux 2016

Stykpris kr.125,00 Stykpris kr.99,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.99,00 FØR kr.125,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Frugtig vin, perfekt til oksekød og gode oste!

Denne klassiske Bordeaux Supérieur bærer præg af Lissenes enorme erfaring og forståelse for dets terroir. En strålende rødvin, som tilbyder en frugtig buket med modne røde bær. Afrundet, smidig og lettere krydret, hvilket gør den til det perfekte match ... LÆS MERE

Frugtig vin, perfekt til oksekød og gode oste!

Denne klassiske Bordeaux Supérieur bærer præg af Lissenes enorme erfaring og forståelse for dets terroir. En strålende rødvin, som tilbyder en frugtig buket med modne røde bær. Afrundet, smidig og lettere krydret, hvilket gør den til det perfekte match til oksekød og gode oste.

Château de Lisennes

Château de Lisennes drives i dag af 12. generation, Jean-Luc Soubie. Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima, hvor foråret kommer tidligt, somrene er varme, og vintrene milde. Dette bidrager til nogle enormt elegante vine. Lisennes ligger i byen Tresses centralt i Bordeaux. Det meste af jorden her er ler- og kalkholdig, hvilket giver gunstige betingelser for vinen.

Som enhver anden håbefuld søn, arbejder Jean-Luc hårdt og med store ambitioner. Han arbejder med stor vinkyndig indsigt, og intet er overladt til tilfældighederne. Hans store indsats blev for alvor belønnet i 2009, da Château Lisennes blev certificeret økologisk. Han nævner stolt, at Château Lisennes var den første certificerede økologiske vinmark i området.