Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Montalcino

Il Poderuccio, Brunello di Montalcino, 2012

Stykpris kr.399,00

Udsolgt

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Nu har du chancen for at prøve Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker.

Dette ultra-lille vineri i hjertet af montalcino,er en sand perle. Ill Poderuccio laver en let og elegant Brunello. Vingården er  placeret i højdedragende omkr ... LÆS MERE

Nu har du chancen for at prøve Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker.

Dette ultra-lille vineri i hjertet af montalcino,er en sand perle. Ill Poderuccio laver en let og elegant Brunello. Vingården er  placeret i højdedragende omkring Montalcino, vinen som bliver dyrket her  er langt mere raffineret end druerne fra lavlandet.  Server den til stegt fisk med fede saucer, kål og nødder eller rødt kød og fjerkræ. Åben vinen 1 time før den skal serveres, for at få den bedste oplevelse. Server ved 16 – 18 °C

Brunello di Montalcino er sammen med Barolo Italiens mest eftertragtede rødvin: Kraftig og fyldig og velsmagende, tanninrig og længelevende. Vinen bliver kun bedre med tiden. Vinen lagres i mindst 4 år, heraf 2 på træfade; Vinen har en flot fløjls rød farve. Bouqueten er fyldt med duft af moden frugt og et strejf af vanille og lidt ristet mokka, smagen er fyldig og fed, og bliver bare ved længe. En superblød og afrundet Brunello.

 

LandItalien
OmrådeMontalcino
ProducentIl Poderuccio
Årgang2012
DruerSangiovese
Alkoholprocent14%
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperaturmellem 16 ° og 18 °.
TypeBrunello
Serveringsforslagvildtkød og vildsvin. Kødfulde retter, fed fisk.
ProducentIl Poderuccio