• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Rhône

Domaine de Pignan, Chateauneuf du Pape 2013

  • Domaine du Pignan
  • 2013
DKK400,00 STYKPRIS DKK299,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

Jeg vil GERNE spare DKK606,00: FØJ 6 stk. til kurven
IKKE PÅ LAGER
STK.Pris
6 eller mere DKK299,00 FØR DKK400,00

Denne Chateauneuf du Pape 2013 fra Domaine du Pignan kombinerer blødhed og styrke i en fantastisk balance, med en masse frugtaromer af mørke bær i både duft og smag. Solbær, Kirsebær, brombær, hindbær og jordbær i en silkeblød blanding med modne tanniner. I afslutningen af smagen er der toner af brombær og kanel samt ristede kakaobønner. Smager fantastisk til rødt kød, eksotiske retter og krydret mad.

Druerne til denne dejlige vin fra Domaine du Pignan kommer fra 80 år gamle stokke. Druesammensætningen  er ca. 64% Grenache og resten en spændende blanding af Syrah, Mourvedre, Cinsault og andre autoriserede druer i Chateauneuf-du-Pape. Efter temperaturstyret maceration i 15-21 dage lagres vinen i 18 måneder på egetræsfade.

Land Frankrig
Område Châteauneuf du Pape
Producent Domaine du Pignan
Årgang 2013
Druer Grenache, Syrah, Morvedre
Alkoholprocent 14% vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringsforslag Rødt kød og krydret oste.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Châteauneuf du Pape 2013 fra Domaine de Pignan

Dette fantastiske Domaine er grundlagt i år 1900 af familien Maurel. Alle deres parceller ligger i det berømte område ”La Crau”, som er det absolut bedste jord, der findes i Chateauneuf du Pape. Det er den berømte ønolog Philippe Cambie som vinificerer vinene fra Domaine Pignan, og det er vine, som hvert år opnår top-ratings hos de internationale anmeldere. Den gennemsnitlige alder på vinstokkene er 60 år, men til deres fantastiske topvin Coralie & Floriane kommer druerne fra 3 hektar, hvor stokkene er over 130 år gamle, hvilket er meget exceptionelt.

Der er ialt 15 hektar, hvor de 14 hektar benyttes til de blå druesorter og 1 hektar til de grønne druesorter. Hoveddruen i de røde er Sort Grenache og i den hvide Chateauneuf-du-Pape Hvid Grenache. Afhængig af hvordan de enkelte årgange udvikler sig, sammensætter Domaine Pignan vinene med op til 13 af de godkendte druesorter i Chateauneuf-du-Pape AOC.

Jordbundsforholdene er domineret at sand, ler, kalksten og de berømte småsten som bliver opvarmet af solen om dagen, og som afgiver varme om natten. Vinene fra denne kvalitetsproducent er på et meget højt niveau, og priserne er særdeles rimelige. I en stor test i Penge & Privatøkonomi vandt Pignan over alle de andre vine fra Chateauneuf-du-Pape og blev i blindtesten vurderet til 404,- kr.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.