• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Rhône

Châteauneuf du Pape Blanc

  • Domaine Saint Siffren
  • 2019
DKK269,95 STYKPRIS DKK229,00 v. køb af 6 flasker
STK.Pris
6 eller mere DKK229,00 FØR DKK269,95

Knas, friskhed, livlighed og kompleksitet, denne vin vækker stor begejstring! Denne Châteauneuf-du-Pape blanc fra Domaine Saint Siffren er strågul med et strålende grønligt skær, næsen har tydelige blomster der blander sig med aromaer af kvæde. Munden er fed med mineralsk friskhed.  Anbefales som aperitif, til grillet fisk, bouillabaisse, fjerkræ, asiatisk mad eller frisk ost.

Châteauneuf du Pape blanc er en sjælden vin, som man ikke ser ofte i Danmark. Det har selvfølgelig at gøre med områdets enestående røde vine, som har stjålet rampelyset. Dog skal man ikke undervurdere denne hvide sag, som rummer nogle enestående egenskaber, enhver vinelsker kan beundre, og som i den grad er på linje områdets rødvine.

Hvid Châteauneuf du Pape udgør kun 5% af områdets produktion.

Land Frankrig
Område Châteauneuf du Pape
Producent Domaine Saint Siffren
Årgang 2019
Druer Grenache blanc, Clairette, Bourboulenc, Roussanne, Picardan, Piquepoul
Alkoholprocent 12,5% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemp. 12°C.
Madforslag aperitif, grillet fisk, bouillabaisse, fjerkræ, asiatisk mad eller frisk ost.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Stor erfaring og det perfekte terroir…

Igennem 35 år har Domaine Saint Siffren dyrket vinmarken på en miljøvenlig måde og er certificeret som økologisk landbrug siden 2012. Druerne høstes med håndkraft tidligt om morgen ved en ”frisk” temperatur hvor kun de bedste druer udvælges. Udbyttet er lavt – ca. 35 hl/ha. Herefter presses druerne omhyggeligt ved lavt tryk direkte efter høsten. Saften bliver derefter fermenteret ved en kontrolleret temperatur. Vinificering og modning i 10 måneder i tønder på 400 liter.

Området omkring Domaine Saint Siffren er unikt; den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke består af, Grenache, Mourvèdre, Syrah og Roussanne, vintyper som lever i perfekt harmoni med området. Det er sammenspillet mellem de 4 druesorter, som giver Domaine Saint Siffrens vine deres vidunderlige kompleksitet.  Til trods for, at domænet er certificeret økologisk siden 2012, er vinstokkene blevet dyrket uden kemiske produkter i 30 år med fokus på mekanisk og manuel behandling for at sikre jordens mikrobiologiske liv og bæredygtighed.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.