Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Rhône

Domaine Saint Siffren Châteauneuf du Pape Blanc 2022

Stykpris Original price was: kr.279,00.Current price is: kr.249,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Knas, friskhed, livlighed og kompleksitet, denne vin vækker stor begejstring! Denne Châteauneuf-du-Pape blanc fra Domaine Saint Siffren er strågul med et strålende grønligt skær, næsen har tydelige blomster der blander sig med aromaer af kvæde. Munden er fed med mineralsk friskhed.  Anbefales som ... LÆS MERE

Knas, friskhed, livlighed og kompleksitet, denne vin vækker stor begejstring! Denne Châteauneuf-du-Pape blanc fra Domaine Saint Siffren er strågul med et strålende grønligt skær, næsen har tydelige blomster der blander sig med aromaer af kvæde. Munden er fed med mineralsk friskhed.  Anbefales som aperitif, til grillet fisk, bouillabaisse, fjerkræ, asiatisk mad eller frisk ost.

Châteauneuf du Pape blanc er en sjælden vin, som man ikke ser ofte i Danmark. Det har selvfølgelig at gøre med områdets enestående røde vine, som har stjålet rampelyset. Dog skal man ikke undervurdere denne hvide sag, som rummer nogle enestående egenskaber, enhver vinelsker kan beundre, og som i den grad er på linje områdets rødvine.

Hvid Châteauneuf du Pape udgør kun 5% af områdets produktion.

Stor erfaring og det perfekte terroir…

Igennem 35 år har Domaine Saint Siffren dyrket vinmarken på en miljøvenlig måde og er certificeret som økologisk landbrug siden 2012. Druerne høstes med håndkraft tidligt om morgen ved en ”frisk” temperatur hvor kun de bedste druer udvælges. Udbyttet er lavt – ca. 35 hl/ha. Herefter presses druerne omhyggeligt ved lavt tryk direkte efter høsten. Saften bliver derefter fermenteret ved en kontrolleret temperatur. Vinificering og modning i 10 måneder i tønder på 400 liter.

Området omkring Domaine Saint Siffren er unikt; den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke består af, Grenache, Mourvèdre, Syrah og Roussanne, vintyper som lever i perfekt harmoni med området. Det er sammenspillet mellem de 4 druesorter, som giver Domaine Saint Siffrens vine deres vidunderlige kompleksitet.  Til trods for, at domænet er certificeret økologisk siden 2012, er vinstokkene blevet dyrket uden kemiske produkter i 30 år med fokus på mekanisk og manuel behandling for at sikre jordens mikrobiologiske liv og bæredygtighed.