Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Chianti, Toscana

Savignola Paolina Ora Chianti Classico 2018

Stykpris Original price was: kr.225,00.Current price is: kr.149,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Chianti Classico DOCG er en vin, der kan nydes hver dag. Vinen har en frugtagtig og udtryksfuld stil, fremstillet af Sangiovese druer og lille procentdel indfødte og mindre kendte druesorter. Den er delvist lagret på franske egefade. Farven er rubinrød, klar og livlig, med stærke antydninger af rød ... LÆS MERE

Chianti Classico DOCG er en vin, der kan nydes hver dag. Vinen har en frugtagtig og udtryksfuld stil, fremstillet af Sangiovese druer og lille procentdel indfødte og mindre kendte druesorter. Den er delvist lagret på franske egefade. Farven er rubinrød, klar og livlig, med stærke antydninger af rød bærfrugt i næsen, og er vedvarende frisk på ganen.

Azienda Agricola Savignola, som ikke blot producerer top Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner hører hjemme i byen Greve in Chianti – og ja, det er venskabsbyen til Greve Kommune syd for København.

Chianti Classico DOCG fra Azienda Agricola Savignola en vin, der ikke kun leverer en velsmagende oplevelse, men også en rejse gennem toskanske vintraditioner og historier. Den er velegnet til at blive nydt hver dag og er et vidnesbyrd om den dybe forbindelse mellem jord, druer, mennesker og kultur.