fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Ca’ Dei Ronchi, Amarone Della Valpolicella DOCG 2011

  • Ca ´Dei Ronchi
  • 2011
DKK499,00 STYKPRIS DKK430,00 v. køb af 6 flasker
STK.Pris
6 eller mere DKK430,00 FØR DKK499,00

6/7 Houlberg vinblog

Denne Amarone DOCG har en Intens granatrød farve, i næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkefulde tanniner i finishen, gør den meget elegant. Vi anbefaler Amarone DOCG til kødfulde retter. Åben vinen ca. 1 time før den skal serveres.

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Ca' dei Ronchi
Type Amarone
Årgang 2011
Druer Corvina, Corvinone, Rondinella
Alkoholprocent 16 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Ca ’dei Ronchi

Ca ’dei Ronchi høre hjemme på bakkerne i Valpolicella mellem Negrar og Verona. Huses historie er kun lige begyndt, og vi er med på første parket. På trods af at være omgivet af store navne som allerede har dybe rødder i Valpolicella vinmarkedet, begyndte Giorgio Campagnola og hans familie deres vineventyr i starten af 2000, deres mål var klart – Producere vine som ville imponere selv de største kritikere og ikke mindst deres egen familie, hvilket også afspejles i deres meget knappe produktion, hvor der virkelig er plads til at kæle for hver en dråbe! Med andre ord har Ca ’dei Ronchi en drøm om, at hive Valpolicella tilbage til sine rødder og tage afstand til masseproduktionens ødelæggelse af deres ældgamle vin arv, hvor håndværk og traditioner er alpha og omega.

Ca dei’ Ronchi arbejder med deres marker i et kuperet område med fuld øst-vest eksponering. Ved hjælp af Veronas skråninger, giver de nyt liv til indfødte druer som Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara. Den begrænset produktion og lave høstudbytte gør druerne til de perfekte repræsentanter for deres området.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.