Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Ca’Dei Ronchi, Amarone Della Valpolicella DOCG 2013

Stykpris kr.525,00

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

6/7 Houlberg vinblog

Denne Amarone DOCG har en intens granatrød farve, i næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkebløde tanniner i fi ... LÆS MERE

6/7 Houlberg vinblog

Denne Amarone DOCG har en intens granatrød farve, i næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkebløde tanniner i finishen gør den meget elegant. Vi anbefaler denne Amarone DOCG til kødfulde retter. Luk vinen op en times tid før, den skal serveres.

Ca ’dei Ronchi

Ca’dei Ronchi høre hjemme på bakkerne i Valpolicella mellem Negrar og Verona. Husets historie er kun lige begyndt, og vi er med på første parket. Til trods for, at de var omgivet af store navne, som allerede har dybe rødder i vinmarkedet i Valpolicella, begyndte Giorgio Campagnola og hans familie deres vineventyr i starten af 2000, deres mål var klart – at producere vine som ville imponere selv de største kritikere og ikke mindst deres egen familie, hvilket også afspejles i deres meget knappe produktion, hvor der virkelig er plads til at kæle for hver en dråbe! Med andre ord har Ca’dei Ronchi en drøm om at hive Valpolicella tilbage til sine rødder og tage afstand til masseproduktionens ødelæggelse af deres ældgamle vinarv, hvor håndværk og traditioner er alfa og omega.

På Ca’dei Ronchi arbejdes med marker i et kuperet område med fuld øst-vest eksponering. Ved hjælp af Veronas skråninger giver de nyt liv til indfødte druer som Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara. Den begrænset produktion og det lave høstudbytte gør druerne til de perfekte repræsentanter for deres område.

LandItalien
OmrådeValpolicella
ProducentCa' dei Ronchi
TypeAmarone
Årgang2013
DruerCorvina, Corvinone, Rondinella
Alkoholprocent16 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Profil
Druer
Corvina, Corvinone, Rondinella
Profil
Fyldig, Medium tør, runde tanniner
Dominerende smag
Røde frugter, chokolade og mandler
Madforslag
Rødt kød og modne oste