Chianti

“360” Chianti Classico Grand Selezione DOCG

Stykpris kr.249,00

På lager

Beskrivelse

Vi har længe arbejdet på at få nye topkvalitets vine fra Chianti Classico i Toscana. Det er nu lykkedes. Vi er stolte over at præsentere vores nye leverandør, Azienda Agricola Savignola, somikke blot producerer top Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner. Savignola hører hjemme i byen ... LÆS MERE

Vi har længe arbejdet på at få nye topkvalitets vine fra Chianti Classico i Toscana. Det er nu lykkedes. Vi er stolte over at præsentere vores nye leverandør, Azienda Agricola Savignola, somikke blot producerer top Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner. Savignola hører hjemme i byen Greve in Chianti – og ja, det er venskabsbyen til Greve Kommune syd for København.

Chianti Classico DOCG er en vin, der kan nydes hver dag. Vinen har en frugtagtig og udtryksfuld stil, fremstillet af Sangiovese druer og lille procentdel indfødte og mindre kendte druesorter. Den er delvist lagret på franske egefade. Farven er rubinrød, klar og livlig, med stærke antydninger af rød bærfrugt i næsen, og er vedvarende frisk på ganen.

LandItalien
OmrådeToscana
ProducentSavignola Paolina
TypeChianti
DruerSangiovese
Årgang2015
Alkoholprocent14 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperatur18 – 20°
ServeringsforslagGrillet rødt kød, langtidskogte retter.