Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Chianti

Savignola Paolina 360° Chianti Classico Gran Selezione 2017

Stykpris kr.249,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Vi har længe arbejdet på at få nye topkvalitets vine fra Chianti Classico i Toscana. Det er nu lykkedes. Vi er stolte over at præsentere vores nye leverandør, Azienda Agricola Savignola, somikke blot producerer top Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner. Savignola hører hjemme i byen ... LÆS MERE

Vi har længe arbejdet på at få nye topkvalitets vine fra Chianti Classico i Toscana. Det er nu lykkedes. Vi er stolte over at præsentere vores nye leverandør, Azienda Agricola Savignola, somikke blot producerer top Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner. Savignola hører hjemme i byen Greve in Chianti – og ja, det er venskabsbyen til Greve Kommune syd for København.

Chianti Classico DOCG er en vin, der kan nydes hver dag. Vinen har en frugtagtig og udtryksfuld stil, fremstillet af Sangiovese druer og lille procentdel indfødte og mindre kendte druesorter. Den er delvist lagret på franske egefade. Farven er rubinrød, klar og livlig, med stærke antydninger af rød bærfrugt i næsen, og er vedvarende frisk på ganen.