Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Chianti, Toscana

La Spinosa Chianti Colli Fiorentini 2021

Stykpris kr.109,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

TIP: Nyd den til varmende simreretter fx. Osso Buco.

Chiantivin! Og hvilken vin. Hos La Spinosa i Toscana er Chianti deres helt store passion. Dette kan smages, duftes og ses. På etiketten ses det tornede pindsvin, nærmere betegnet hulespindsvinet, som er karakteritisk ved sine lange og sylespidse p ... LÆS MERE

TIP: Nyd den til varmende simreretter fx. Osso Buco.

Chiantivin! Og hvilken vin. Hos La Spinosa i Toscana er Chianti deres helt store passion. Dette kan smages, duftes og ses. På etiketten ses det tornede pindsvin, nærmere betegnet hulespindsvinet, som er karakteritisk ved sine lange og sylespidse pigge.

Chianti er et ideelt match til retter af grillet rødt kød eller langtidskogte-retter, såsom braiseret kød og simregryder. Denne Chianti har en granatrød farve og krydret smag med moden frugt. Vinificeringen foregår i stål og betontanke hvorefter den aldres i seks måneder på franske barriques af egetræ. Yderligere lagres den 6 måneder i barriques og mellemstore fade (tonneaux).

La Spinosa er grundlagt af vennerne Gianfranco, Danilo, Claudia og Damiano i 1982. Vennerne forenede deres fælles passion for økologi og vin. Gården har 70 hektar marker herunder 12 hektar vinmarker. Resten af jorden består af gamle krogede oliventræer og en køkkenhave i stor skala. Alt er selvfølgelig økologisk.