Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Champagne

Collery Blanc De Blancs Brut Champagne Grand Cru ‘Aÿ’ NV

Stykpris kr.495,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter. Vinens syre og frugt er i perfekt balance så begge dele kommer ... LÆS MERE

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter. Vinens syre og frugt er i perfekt balance så begge dele kommer til sin ret i denne smagsfulde og aromatiske Grand Cru Champagne. Inden vinen undergår dens andengæring på flaske i 90 måneder har den lagret på Sauternes Grand Crufade og har dermed opnået mere dybde og struktur.

En elegant Grand Cru Champagne med bløde bobler, når det gerne må være noget helt særligt enten til hverdag eller til fest. Til aperitif, til forretter til ren nydelse.

Lidt om Collery-huset

Huset blev grundlagt i 1893 af Jules-Anatole Collery og har siden gået i arv. Op igennem tiden og efter 2. Verdenskrig ophørte den egentlige Champagneproduktion og familien dyrkede blot deres Grand Cru druer og solgte dem til andre Champagnehuse. Men fra 2014 er husets ambitioner om at producere deres egne Champagner blomstret op, og de har ansat den gæstfrie og imødekommende Romain Lévecque til at skabe de ædle bobler. Han har hands-on i alle led og er selv vokset op i en vinfamilie og har erfaring fra alle led af produktionen. Han har selvfølgelig et hold af ligesindede bag sig. I Collerys gamle residens har de tillige åbnet et prisvindende Bed-and-breakfast samt Champagnebar, hvor du blot kan droppe ind og sidde på terrassen og nyde et fantastisk glas Champagne.