Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Cypern

Kamanterena Sodap Commandaria Saint Barnabas

Stykpris kr.239,95

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Den legendariske dessertvin fra Cypern.

Det er ikke mange vine man kan have tilfælles med den sagnomspundne Richard løvehjerte, men Commandaria er en af dem. Ved stuetemperatur er Commandaria velegnet til søde desserter eller de mere modne oste fx blåskimmelost. Kan også serveres afkølet med knust i ... LÆS MERE

Den legendariske dessertvin fra Cypern.

Det er ikke mange vine man kan have tilfælles med den sagnomspundne Richard løvehjerte, men Commandaria er en af dem. Ved stuetemperatur er Commandaria velegnet til søde desserter eller de mere modne oste fx blåskimmelost. Kan også serveres afkølet med knust is og nydes tilbagelænet efter middagen.

Commandaria, er historisk kendt som den første navngivne vin. Vinen fremstilles af Xynesteri druen, som hænger på stokkene indtil de er lettere indtørede. derefter bliver de allerede indtørrede druer lagt til yderligere tørring på måtter i solen. Herefter lagres den i 4 år på store egetræsfade. Denne proces giver en fantastisk dessertvin, der holder 15 %. Tapningen sker efter det klassiske mana system, hvorefter der kun tappes en mindre del af indholdet med påfølgende efterfyldning med årets nye høst.