• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Rhône

Côtes du Rhône Village 2016

  • Domaine Saint Siffren
  • 2016
DKK110,00

Udsolgt

IKKE PÅ LAGER
STK.Pris

Côtes du Rhône Village er en perfekt blanding af Grenache og Syrah fra Côtes du Rhône Village AOC. Denne årgang har en fortryllende rubindyb farve med frugtig og krydret næse. Dens mund er lang og kompleks med rigelig krop. Imponerende renhed og struktur, der skal prøves! Kan serveres til enhver lejlighed.

Land Frankrig
Område Rhône
Producent Domaine Saint Siffren
Årgang 2016
Druer Grenache, Syrah
Alkoholprocent 14 % Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 16-18 grader
Serveringsforslag Alt slags mad
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Domaine Saint Siffren, økologi og ældgamle vinstokke

Området om Domaine Saint Siffren er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke består af, Grenache, Mourvèdre, Syrah og Roussanne, vintyper som lever i perfekt harmoni med området. Det er sammenspillet mellem de 4 druesorter, som giver Domain Saint Siffren’s vine deres vidunderlige kompleksitet.  Domænet er certificeret økologisk siden 2012. Dog er vinstokkene blevet dyrket uden kemiske produkter i 30 år, med fokus på mekanisk og manuelt slid, for at sikre jordens mikrobiologiske liv og bæredygtighed.

Côtes-du-Rhône Villages er en betegnelse for røde og hvide vine fra visse landsbyer i Rhône-regionen i Frankrig. Alle er i den sydlige halvdel af regionen, øst og umiddelbart vest for byen Orange. De vine som fremstilles under betegnelsen Côtes-du-Rhône Villages AOC, skal opfylde højere standarder end ved den almindelige Côtes-du-Rhône -titel og kommer fra områder, med potentiale til at producere karakteristiske vine af særdeles høj kvalitet.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.