Rhône

Côtes du Rhône Village 2016

Stykpris kr.110,00

Udsolgt

STK.Pris
Beskrivelse

Côtes du Rhône Village er en perfekt blanding af Grenache og Syrah fra Côtes du Rhône Village AOC. Denne årgang har en fortryllende rubindyb farve med frugtig og krydret næse. Dens mund er lang og kompleks med rigelig krop. Imponerende renhed og struktur, der skal prøves! Kan serveres til enhver lej ... LÆS MERE

Côtes du Rhône Village er en perfekt blanding af Grenache og Syrah fra Côtes du Rhône Village AOC. Denne årgang har en fortryllende rubindyb farve med frugtig og krydret næse. Dens mund er lang og kompleks med rigelig krop. Imponerende renhed og struktur, der skal prøves! Kan serveres til enhver lejlighed.

Domaine Saint Siffren, økologi og ældgamle vinstokke

Området om Domaine Saint Siffren er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke består af, Grenache, Mourvèdre, Syrah og Roussanne, vintyper som lever i perfekt harmoni med området. Det er sammenspillet mellem de 4 druesorter, som giver Domain Saint Siffren’s vine deres vidunderlige kompleksitet.  Domænet er certificeret økologisk siden 2012. Dog er vinstokkene blevet dyrket uden kemiske produkter i 30 år, med fokus på mekanisk og manuelt slid, for at sikre jordens mikrobiologiske liv og bæredygtighed.

Côtes-du-Rhône Villages er en betegnelse for røde og hvide vine fra visse landsbyer i Rhône-regionen i Frankrig. Alle er i den sydlige halvdel af regionen, øst og umiddelbart vest for byen Orange. De vine som fremstilles under betegnelsen Côtes-du-Rhône Villages AOC, skal opfylde højere standarder end ved den almindelige Côtes-du-Rhône -titel og kommer fra områder, med potentiale til at producere karakteristiske vine af særdeles høj kvalitet.

LandFrankrig
OmrådeRhône
ProducentDomaine Saint Siffren
Årgang2016
DruerGrenache, Syrah
Alkoholprocent14 % Vol
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperatur16-18 grader
ServeringsforslagAlt slags mad