Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Bordeaux

Cuvée “7 sans” uden sulfitter 2020

Stykpris kr.119,00 Stykpris kr.105,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.105,00 FØR kr.119,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Denne Bordeaux har en sommerlig, frugtig smag med vuggende blide tanniner, med perfekt balance mellem frugt og syre. Fremstillet af det anerkendte og stilfulde Château Lisennes.

Château de Lisennes drives i dag af 12. generationen, Jean-Luc Soubie. Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne, ved ... LÆS MERE

Denne Bordeaux har en sommerlig, frugtig smag med vuggende blide tanniner, med perfekt balance mellem frugt og syre. Fremstillet af det anerkendte og stilfulde Château Lisennes.

Château de Lisennes drives i dag af 12. generationen, Jean-Luc Soubie. Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne, ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima, hvor foråret kommer tidligt, somrene er varme, og vintrene milde. Dette bidrager til nogle enormt elegante vine. Lisennes ligger i byen Tresses centralt i Bordeaux. Det meste af jorden her er ler- og kalkholdig, hvilket giver gunstige betingelser for vinen.

Som enhver anden håbefuld søn, arbejder Jean-Luc hårdt og med store ambitioner. Han arbejder med stor vinkyndig indsigt, og intet er overladt til tilfældighederne. Hans store indsats blev for alvor belønnet i 2009, da Château Lisennes blev certificeret økologisk. Han nævner stolt, at Château Lisennes var den første vinmark certificeret økologisk i området.

LandFrankrig
OmrådeBordeaux
ProducentChâteau de Lisennes
TypeSulfitfri vin
Årgang2020
Druer100% Merlot
Alkoholprocent13,5% Vol
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperatur16 - 18 ℃
DyrkningØkologisk
ServeringsforslagKylling, pasta, milde oste