fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Alsace

Cuvée de la première neige

  • Aimé Stentz
  • 2019
DKK225,00 STYKPRIS DKK199,00 v. køb af 6 flasker

57 på lager

STK.Pris
6 eller mere DKK199,00 FØR DKK225,00

Frisk og krydret vin

Denne fantastiske Cuvée de la Première Neige har komplekse aromaer af eksotiske frugter. På ganen har den god friskhed med et krydret touch. vedvarende noter af rosiner og honning. Det var i november 1985, at Cuvée de la Premiere Neige blev født. De klimatiske forhold var gunstige for udarbejdelsen af ​​”Late Harvest” for at optimere deres modning. Denne cyklus blev lidt forstyrret af tidligt køligere vejr. D. 23. november blev disse dråber til sne, som dækker Gewurztraminer druerne med en flot hvid jakke af sne.

“La Première Neige” betyder “den første sne”. Druerne til denne vin bliver plukket når den første sne ankommer.

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz: ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes. Derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.