Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Alsace

Aiméstentz Edelzwicker 2020

Stykpris Original price was: kr.125,00.Current price is: kr.99,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Edelzwicker betyder ‘ædel blanding’ og er en blanding af de såkaldte ædle druesorter fra Alsace. Edelzwicker fra Aimé Stentz er en herlig frugtig, saftig og let drikkelig hvidvin. Nyd den frugtige, blomstrede og friske hvidvin alene som aperitif, til fisk, skaldyr, salater, tapas, sushi, ... LÆS MERE

Edelzwicker betyder ‘ædel blanding’ og er en blanding af de såkaldte ædle druesorter fra Alsace. Edelzwicker fra Aimé Stentz er en herlig frugtig, saftig og let drikkelig hvidvin. Nyd den frugtige, blomstrede og friske hvidvin alene som aperitif, til fisk, skaldyr, salater, tapas, sushi, milde pastaretter m.m.

I Alsace er vinene især opkaldt efter druesorterne, og ikke efter den mark eller det terroir, vinstokkene vokserpå. Dette er med til at forklare, hvorfor kendskabet til Alsacevin er så stort. For vinentusiaster er Alsace vin med lykke: Den slanke flaske er let genkendelig, vinens frugtige duft er typisk og druersorternes alsidighed er stor. Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Gewurztraminer, Pinot Noir: Dette unikke udvalg har alt lige fra de meste tørre og lette vine til de mest opulente og kraftige vine.

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”