Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Gewurztraminer Grand Cru Steingubler

Stykpris kr.199,95 Stykpris kr.179,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.179,00 FØR kr.199,95
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Gewurztraminer Grand Cru er generelt kendetegnet ved en fed og urokkelig mund, uden at være for sød. Den er Koncentreret, tæt og grådig med en god balance mellem friskhed der er bred og fast. Gewurztraminer viser i sin ungdom en vis tilbageholdenhed med komplekse træk mellem frugt og blomster. Med å ... LÆS MERE

Gewurztraminer Grand Cru er generelt kendetegnet ved en fed og urokkelig mund, uden at være for sød. Den er Koncentreret, tæt og grådig med en god balance mellem friskhed der er bred og fast. Gewurztraminer viser i sin ungdom en vis tilbageholdenhed med komplekse træk mellem frugt og blomster. Med årene opstår en meget elegant mineralitet. Kroppen viser en smuk rigdom med afbalanceret af friskhed. Vinstokkene til denne grand cru dyrkes i kalkholdig jord, på den sydøst vendte Steingrubler mark i 300 meter. Jordbunden består af flere lag kalksten og mergel. Heraf kommer markens navn, Steingrubler. ”Stein” som er en hyldest til den mineralske jord, der giver vinen dens kompleksitet.

Gewurztraminer Grand Cru er særligt velegnet til kraftige oste eller krydrede retter.

De bedste hvide vine fra Alsace må tilføje grand cru til etiketten. Hele 50 grand cru’er er det blevet til! Her er der strengere regler til produktionen, der må kun benyttes fem druesorter, den naturlige alkoholstyrke skal være højere og høstudbyttet skal være mindre, end for almindelig Alsace vine.

LandFrankrig
OmrådeAlsace
ProducentAimé Stentz
Årgang2012
DruerGewurztraminer
Alkoholprocent13% Vol
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperatur13° C
DyrkningØkologisk
TypeGrand Cru
ServeringsforslagKraftige oste,  Krydrede retter

Aime Stentz

Aime Stentz´s vine står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

 

ProducentAimé Stentz