Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Toscana

Gorgottesco DOC, La spinosa

Stykpris kr.199,95

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Gorgottesco 2013 har en intens rubinrød farve. Aromaer af grapefrugter og sort kirsebær. Elegant og rimeligt tannisk, ganen er har en vedvarende tekstur. Den organiske DOC-rødvin “Gorgottesco 2013” er et ideelt match til vildtkød og vildsvin. Fremstilles i stål og foret cement tanke,  de ... LÆS MERE

Gorgottesco 2013 har en intens rubinrød farve. Aromaer af grapefrugter og sort kirsebær. Elegant og rimeligt tannisk, ganen er har en vedvarende tekstur. Den organiske DOC-rødvin “Gorgottesco 2013” er et ideelt match til vildtkød og vildsvin. Fremstilles i stål og foret cement tanke,  derefteri 6måneder i franske egetræs tønder.  Aldring: 18 måneder på ristede mellemstore fade (Tonneaux) Yderligere modnes den 6 måneder på flaske.

La Spinosa er grundlagt af vennerne Gianfranco, Danilo, Claudia og Damiano i 1982. Vennerne forenede deres fælles passion for økologi og vin. Gården har 70 hektar marker herunder 12 hektar vinmarker. Resten af jorden består af gamle krogede oliventræer og en køkkenhave i stor skala. Alt er selvfølgelig økologisk.

 

LandItalien
OmrådeToscana
ProducentLa Spinosa
Årgang2013
DruerSangiovese 85%, Merlot 15%
Alkoholprocent14 % vol
Flaskestørrelse750 ml
ServeringsforsagOksekød og vildt samt pasta.