Druerne tørres i specialbakker i minimum 100 dage, hvorefter de ligger i barrique (egetræsfad på 225 liter) i 24 måneder. Druerne høstes manuelt for at vælge de bedst egnede klaser, der efterfølgende ligges i specialbakker og placeres på et koldt sted for at tørre. Macerationen (processen hvor druer ... LÆS MERE
Druerne tørres i specialbakker i minimum 100 dage, hvorefter de ligger i barrique (egetræsfad på 225 liter) i 24 måneder. Druerne høstes manuelt for at vælge de bedst egnede klaser, der efterfølgende ligges i specialbakker og placeres på et koldt sted for at tørre. Macerationen (processen hvor druerne ligger i blød i deres egen saft og skal, og trækker smag, farve og tanniner ud) finder sted i ståltanke i ca. 20 dage. Vinen videreudvikles efterfølgende i barriques (egetræsfade på 225 liter) i 24 måneder, hvorefter den kommer på flaske.
Vinen nydes bedst ved 18-20 grader og kan gemmes i op til 10 år.