Viser alle 7 resultater
- ValpolicellaAmarone della Valpolicella DOGG “La Corte del Pozzo”Fasoli Gino 2014kr.600,00 stykkepris kr.499,00 v. køb af 6 stk.
- ValpolicellaIGINO Cabernet Sauvignon Veronese IGTFasoli Gino 2015kr.450,00 stykkepris kr.399,00 v. køb af 6 stk.
- ValpolicellaCALLE Rosso Veronese Merlot IGTFasoli Gino 2015kr.450,00 stykkepris kr.399,00 v. køb af 6 stk.
- ValpolicellaORGNO Rosso Veronese Merlot IGTFasoli Gino 2011kr.800,00 stykkepris kr.699,00 v. køb af 6 stk.
- ValpolicellaALTEO Amarone della Valpolicella DOCGFasoli Gino 2012kr.800,00 stykkepris kr.699,00 v. køb af 6 stk.
- ValpolicellaCreaman Brut Fasoli GinoFasoli Ginokr.450,00 stykkepris kr.395,00 v. køb af 6 stk.
- ValpolicellaVALPO Valpolicella Ripasso Superiore DOCFasoli Gino 2014kr.350,00 stykkepris kr.299,00 v. køb af 6 stk.
Alt om Fasoli Gino
Fasoli Gino ligger i en dal omgivet af bjerge 25 km øst for Verona i Valpolicella. Familien overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra deres far. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra hverdagsvine til de dyreste amaroner. Tænkningen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow, der er nedarvet gennem 4 generationer.
Jordbunden er dels ler, dels sand og grus, familien ejer 14 hektar, men køber også druer fra slægtninge, naboer og venner i nærheden efter præcise anvisninger, i alt ca. 100 hektar. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte samt en omhyggelig behandling af jorden og sikring af dens sundhed for fremtidige generationer, herunder brug af naturlig gødning og kompost og græs mellem rækkerne. Der foretages beskæring for at opnå en ensartet modning, og druerne håndplukkes. Gården bruger solenergi og er derfor CO2-neutral.
Familien overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra deres far. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra hverdagsvine til de dyreste amaroner. Tænkningen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow, der er nedarvet gennem 4 generationer.