Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Filter & sortering
Filtrer udvalg

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Alt om Fasoli Gino

Fasoli Gino ligger i en dal omgivet af bjerge 25 km øst for Verona i Valpolicella. Familien overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra deres far. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra hverdagsvine til de dyreste amaroner. Tænkningen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow, der er nedarvet gennem 4 generationer.

Jordbunden er dels ler, dels sand og grus, familien ejer 14 hektar, men køber også druer fra slægtninge, naboer og venner i nærheden efter præcise anvisninger, i alt ca. 100 hektar. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte samt en omhyggelig behandling af jorden og sikring af dens sundhed for fremtidige generationer, herunder brug af naturlig gødning og kompost og græs mellem rækkerne. Der foretages beskæring for at opnå en ensartet modning, og druerne håndplukkes. Gården bruger solenergi og er derfor CO2-neutral.

Familien overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra deres far. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra hverdagsvine til de dyreste amaroner. Tænkningen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow, der er nedarvet gennem 4 generationer.