Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Limassol

Island Vines red

Stykpris kr.109,95 Stykpris kr.99,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.99,00 FØR kr.109,95
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

I Island Vines er der en overvægt af druen Mavro, men man har ”skærpet” smagen ved tilsætning af Carignan Noir, Grenache Noir, Mattaro og Cabernet Sauvignon.Det er en udpræget cypernvin med distinkte overtoner. Den er bemærkelsesværdig blød med en god frugtsmag. Island Vines Red er meget fin til lys ... LÆS MERE

I Island Vines er der en overvægt af druen Mavro, men man har ”skærpet” smagen ved tilsætning af Carignan Noir, Grenache Noir, Mattaro og Cabernet Sauvignon.Det er en udpræget cypernvin med distinkte overtoner. Den er bemærkelsesværdig blød med en god frugtsmag. Island Vines Red er meget fin til lyst kød og pastaretter.

Vine fra Cypern er gennemgående lette og meget frugtige vine. Der er det specielle ved dem, at de fleste, der normalt reagerer negativt på vine, kan tåle dem. Det skyldes, at der kun er den garvesyre i vinene, der kommer fra selve druen, da alle druer håndplukkes. Desuden findes der i mange vine biogene aminer, der er affaldsstoffer fra bakterier. Disse findes stort set ikke i cypriotiske vine, da klimaet er så varmt, at bakterierne ikke kan overleve.

Klimaet på Cypern er utroligt stabilt fra år til år. Variationerne er så små, at man kan påregne en uforandret vinkvalitet hvert år. Man kan derfor ikke om cypriotiske vine tale om gode og dårlige årgange. De er altid gode. Vinene drikkes ret unge, men kan godt gemmes nogle år. Specielt kan de tørre vine lagres i indtil 10 år.

ProducentSODAP