Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Morellino di Scansano

Morellino di Scansano Podere 414 2021

Stykpris Original price was: kr.250,00.Current price is: kr.169,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Morellino di Scansano – Italiens Hemmelige Juvel

Morellino di Scansano er en bemærkelsesværdig rødvin, som evner at indfange essensen af de solrige somre i Maremma. Den karakteristiske dybe røde farve og den komplekse smagsprofil, som den præsenterer, er et resultat af Simone Castellis omhygge ... LÆS MERE

Morellino di Scansano – Italiens Hemmelige Juvel

Morellino di Scansano er en bemærkelsesværdig rødvin, som evner at indfange essensen af de solrige somre i Maremma. Den karakteristiske dybe røde farve og den komplekse smagsprofil, som den præsenterer, er et resultat af Simone Castellis omhyggelige dyrkningsmetoder og avancerede vinfremstillingsprocesser.

Denne vin er ikke blot en fornøjelse at drikke, den fungerer som en invitation til at udforske det smukke Maremma-område, hvor Middelhavets naturskønhed og naturværdier mødes i fuld harmoni. Morellino di Scansano er den ideelle ledsager til en fremragende middag, hvor dens fyldige smag og karakteristiske nuancer bidrager til at uovertruffen smagsoplevelse.

Hvad der gør Castellis tilgang ekstraordinær er hans dedikation til økologisk landbrug. Gennem denne bæredygtige tilgang forsøger han at minimere miljøpåvirkningen og fremme en bæredygtig forvaltning af jorden.

Morellino di Scansano fra Podere 414 er således mere end blot en vin; den repræsenterer naturens generøsitet og principperne for økologisk landbrug. Dette er et levende eksempel på, hvordan en vinproducent kan udnytte jordens ressourcer med hensyn til miljøet og samtidig tilbyde en enestående smagsoplevelse i hvert glas.

Druerne i denne flaske er 85 pct Sangiovese, den toskanske “nationaldrue” og den mindre kendte lokale drue Altri vitigni a bacca rossa med de sidste 15 pct.