fbpx
 • GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Piemonte

Piemonte vin smagekasse V. 1.0

  DKK1.249,00
  PÅ LAGER

  6 formidable Piemonte vine i én kasse

  Så er den her endelig! Vi har brugt langt tid på at samle den perfekte Piemonte smagekasse, og det er nu lykkedes. Vi er stolte over at kunne præsentere disse 6 formidable vine for dig.

  Der er tale om 6 vine fra 6 forskellige top producenter fra vores højt elskede Piemonte, Italien. Festen begynder hos det prestigefyldte hus, Paitin, som her leverer en af deres verdensberømte Barberesco. Paitin producerer næsten udelukkende Barbaresco, og det er med god grund; den er unægtelig blandt verdens bedste!

  Næste vin på listen står ikke tilbage for Paitin i sin unikhed, ej heller i kvalitet! Lapo Berti Langhe Nebbiolo. Lapo Berti er et mikrovineri, som producerer forsvindende små mængder vin, omkring 2.000 flasker årligt. En sand perle. De hører hjemme i den berømte La Morra kommune, hvor Nebbiolodruen har sit historiske ophav.

  Kongernes vin og vinens konge…  Barolo, en vaskeægte gudedrik. Denne Barolo er fra Fratelli Ferreo, som producerer en enestående Barolo, til en meget attraktiv pris! Den er stor og intens med masser af bær og fad.

  Herfra går turen videre til et anden lille vineri, La Tribuleira, som producerer nogle vildt spændende vine. Vinen i denne smagekasse er en Albarossa, en vin som kun bliver bedre med årene – derfor har vi fået fingrene i en 2010’er.

  Ikke så langt fra La Tribuleira ligger Ca´Barun, der her er repræsenteret med deres Pinot Nero; en Pinot Noir i forklædning. En Pinot Noir med langt mere krop end de franske varianter. Ca´Barun drives af danskeren Peter Thomsen, som har mange års erfaring med vindyrkning.  

  Den sidste vin i denne smagekasse kommer fra Qimisola, som er specialister i Barbera D’asti. Vi har valgt deres topvin, Il Fratelli. Qimisola er ligeledes drevet af en dansker, Lars Asferg, som lever af at lave vin sammen med hans kone. For ægteparret er der i den grad fokus på kvalitet, derfor er der også her tale om små mændger.

  Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de 6 topklasse vine i vores nye smagekasse

   

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  6 flasker enestående Piemonte vin:

  1 fl. Fratelli Ferreo, Barolo Pinin DOCG 2013

  (Normalpris: 300 kr.)

  Fratelli Ferrero Barolo Gattera 2013 har en fantastisk intens granatrød farve, med en elegant duft af friske røde bær. Især kirsebær og solbær er udpræget i duften hvor der også er en delikat antydning af vanilje fra fadet.

  I smagen er Fratelli Barolo Gattera 2013 særdeles delikat med en flot balance med tanninerne. Mørk, intens og dyb i smagen, som fortsætter længe efter vinen er drukket.  Fratelli Barolo Gattera 2013 er en Barolo i særklasse, som bør nydes til kraftige mørke kødretter.

  1 fl. Paitin, Barberesco, Serraboella, DOCG 2016

  (Normalpris 400 kr.)

  Paitins Nebbiolo’er er alle fremstillet med den samme filosofi. Vinen gærer og macererer 3-6 uger i rustfrit stål. I slutningen af vinteren bringes vine på træfade, hvor videreudvikler sig i 18 til 24 måneder. Barbaresco Serraboella leverer den samme nåde og smukke skrøbelighed, som du får i de andre vine i Paitins portefølje. Denne produktion af 9.800 flasker viser en langsom og stabil progression af vilde bær, skovbund, blå blomst, tørret lilla, blodorange og delikat lakrids eller tjære.

  1 fl. Lapo Berti, Langhe Nebbiolo DOC 2018

  (Normalpris 270 kr.)

  Denne vin kan forveksles med meget god Barolo. Vinen er en klassiker, der afbalancerer blomster smag med rig frugt, ingen bump i vejen. Allerede meget drikkeligt ved frigivelse med afrundede sort bær, læder og krydderi, og et strejf af violet og rose. Lapo kan lide at nævne, at reglerne for ‘Langhe Nebbiolo’ generøst tillader op til femten procent af andre autoriserede røde druer, og at hans (korrekt) er en ren Nebbiolo fra vinstokke fra La Morra. 

  1 fl La Tribuleira, Albarosso, Cario, DOC 2010

  (Normalpris 150 kr.)

  La Tribuleira Albarossa vine er anerkendt, har en tæt og uigennemtrængelig farve og en intens og omsluttende buket frisk moden mørkfrugt, lakrids, tobak, kardemomme , balsamiske årer, kakao og blommer. Ganen er lige så intens og har en vigtig sag, hvor friskhed og sødme af frugt godt skjuler den bemærkelsesværdige alkohol, mens tanninen er godt integreret, hvilket gør sløret engagerende og dybt, langt, med et bredt aromatisk tilbagevenden.

  1 fl. Ca Barun, Pinot Nero DOC 2018

  (Normalpris 200 kr.)

  Vingården Ca’ Barun eller Casa Barun som på dansk betyder baronens hus er etableret af danskeren  Peter Thomsen i 2007. Ca’ Barun har hjemme i byen Santo Stefano Belbo i vinområdet Langhe, som er et smukt bakkelandskab i hjertet Piemonte.  Her producere dette mikrovineri vine af absolut topkvalitet. Peter Thomsen  har med andre ord fundet nøglen til hvert år at ramme kvaliteten lige i skabet.  Den høje kvalitet opnåes gennem hårdt arbejde på marken såvel som i kælderen.

  1 fl. Qimisola, Barbera d’Asti, il fratelli DOCG 2016

  (Normalpris 230 kr.)

  Denne absolut vellavede Barbera d’Astivin er lavet i dualismens tegn: Navnet Il Fratelli er italiensk og betyder brødrene. Brødrene, som den danske vinmand Lars Asferg har i tankerne er først og fremmest  sine egne to sønner Søren og Mikkel, men også et kært gammelt eventyr af H. C. Andersen: To brødre. En historie om to brødre, der hver på sin måde kom til at præge historien, nemlig fysikeren H. C. Ørsted og hans bror statsmanden A. S. Ørsted.

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.