Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Aiméstentz Pinot Gris 2016

Stykpris kr.139,00 Stykpris kr.115,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.115,00 FØR kr.139,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Eksotisk duft og intens smag

Stentz Pinot Gris har oprindelse fra én enkelt mark, kun tilplantet med Pinot Gris. Aimé Stentz har nogle af de ældste stokke i marken, og vinen er en af de mest fyldige og tætpakkede vine fra vingården. Hvis man vil prøve en frugtig og kompleks Pinot Gris, så skal man u ... LÆS MERE

Eksotisk duft og intens smag

Stentz Pinot Gris har oprindelse fra én enkelt mark, kun tilplantet med Pinot Gris. Aimé Stentz har nogle af de ældste stokke i marken, og vinen er en af de mest fyldige og tætpakkede vine fra vingården. Hvis man vil prøve en frugtig og kompleks Pinot Gris, så skal man unde sig selv at smage Aimé Stentz Pinot Gris!

Farven på denne Pinot Gris er lys gylden med klar kant. I næsen har vinen en fyldig eksotisk frugt, med både moden honningmelon, appelsinblomster, kvæde og vaniljefrø. Smagen er intens og saftig med søde gule blommer, kandiserede citroner, samt revet limeskal. I eftersmagen har den en nærmest olieret fylde som bliver hængende på tungen.

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne, repræsenterer i øjeblikket 5. generation af familien. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør 14 hektar 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes, derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”