Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Alsace

Aiméstentz Cuvée Du Vicus Romain Rouge D’Alsace 2013

Stykpris kr.225,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Intens smag med noter af blomster

Gul guldkjole, rav refleksion, mange tårer med meget langsom udvikling. Elegant aroma, trufflet og botrytiseret. På ganen er den meget fed og har en bemærkelsesværdig intensitet, og desuden en meget stærk vedholdenhed på noter af honeyed blomster. 2015-vintage er to ... LÆS MERE

Intens smag med noter af blomster

Gul guldkjole, rav refleksion, mange tårer med meget langsom udvikling. Elegant aroma, trufflet og botrytiseret. På ganen er den meget fed og har en bemærkelsesværdig intensitet, og desuden en meget stærk vedholdenhed på noter af honeyed blomster. 2015-vintage er toppet med en glasstop for at fejre 45-årsdagen for opdagelsen af romerske ruiner på denne del af Grand Cru Hengst.

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz: ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes. Derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”