• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Recioto Classico, Le Viole

  DKK224,95

  Udsolgt

  IKKE PÅ LAGER
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  Velsmagende og  aromatisk dessertvin fra Accordini Igino, Valpolicella. Recioto er historisk den oprindelige romerske vin der senere blev udviklet til den tørre Amarone som vi kender den idag. Recioto er på grund af dens historiske rødder, mere udbredt i Italien end i resten af verden. Recioto Fra Accordini møder smagsløgene med Intens sødme og en skøn bærduft. Ideelt til årets risalamande eller andre søde desserter. Nydes afkølet.

  i 1821 begyndte Accordini Igino deres rejse i hjertet af Valpolicella. Et område med en stor lidenskab og dybt forankret tradition for vinavl og vinfremstilling. Deres lidenskab blev gjort mulig, takket være en arv på små tre hektar vinmarker, hvis vin på det tidspunkt kun blev produceret til eget forbrug. På det tidspunkt plejede familien at bruge deres ferie i denne Cru-mark, kaldet “Le Bessole”. En mark som i dag, danner grundlag for deres store vine. Aromatiske vine med smag af tørrede frugter, blød kerne der følges af en stor og mørk eftersmag. Deres succes vokser takket være Guido Accordini, Iginos søns som utrætteligt, forvalter vingården mod ønologisk innovation, uden at glemme deres rødder. Som følge af Guido konstante omhu og opmærksomhed producerer vingårdens vinmarker kun druer af højeste kvalitet. Kun de bedste af druerne bruges til at lave deres traditionelle Valpolicella-vine.

   

  Landitalien
  OmrådeVeneto, Valpolicella
  ProducentAccordini Igino
  Årgang2011
  DruerCorvina Veronese, Rondinella, Corvinone
  Alkoholprocent15 % vol
  Flaskestørrelse750 ml
  Serveringstemperatur14 – 16 °C
  Serveringsforslagrisalamande eller andre søde desserter
  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.