Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Recioto Classico, Le Viole

Stykpris Original price was: kr.249,00.Current price is: kr.224,95.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Velsmagende og  aromatisk dessertvin fra Accordini Igino, Valpolicella. Recioto er historisk den oprindelige romerske vin der senere blev udviklet til den tørre Amarone som vi kender den idag. Recioto er på grund af dens historiske rødder, mere udbredt i Italien end i resten af verden. Recioto Fra A ... LÆS MERE

Velsmagende og  aromatisk dessertvin fra Accordini Igino, Valpolicella. Recioto er historisk den oprindelige romerske vin der senere blev udviklet til den tørre Amarone som vi kender den idag. Recioto er på grund af dens historiske rødder, mere udbredt i Italien end i resten af verden. Recioto Fra Accordini møder smagsløgene med Intens sødme og en skøn bærduft. Ideelt til årets risalamande eller andre søde desserter. Nydes afkølet.

i 1821 begyndte Accordini Igino deres rejse i hjertet af Valpolicella. Et område med en stor lidenskab og dybt forankret tradition for vinavl og vinfremstilling. Deres lidenskab blev gjort mulig, takket være en arv på små tre hektar vinmarker, hvis vin på det tidspunkt kun blev produceret til eget forbrug. På det tidspunkt plejede familien at bruge deres ferie i denne Cru-mark, kaldet “Le Bessole”. En mark som i dag, danner grundlag for deres store vine. Aromatiske vine med smag af tørrede frugter, blød kerne der følges af en stor og mørk eftersmag. Deres succes vokser takket være Guido Accordini, Iginos søns som utrætteligt, forvalter vingården mod ønologisk innovation, uden at glemme deres rødder. Som følge af Guido konstante omhu og opmærksomhed producerer vingårdens vinmarker kun druer af højeste kvalitet. Kun de bedste af druerne bruges til at lave deres traditionelle Valpolicella-vine.

 

Landitalien
OmrådeVeneto, Valpolicella
ProducentAccordini Igino
Årgang2011
DruerCorvina Veronese, Rondinella, Corvinone
Alkoholprocent15 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperatur14 – 16 °C
Serveringsforslagrisalamande eller andre søde desserter
ProducentAccordini Igino