Valpolicella

Ripasso Le Bessole 2013

Stykpris kr.199,95

Udsolgt

STK.Pris
Beskrivelse

Ripasso Le Bessole laves på kvaset fra Amarone, og derfor har den også en lidt mildere smag, selvom den stadig er kraftig og har masser af smag. Af samme grund er Ripasso Le Bessole også nemmere at kombinere med mad

Ripasso er en vin med elegance og tørhed, som du kan servere til stort set alt! Det ... LÆS MERE

Ripasso Le Bessole laves på kvaset fra Amarone, og derfor har den også en lidt mildere smag, selvom den stadig er kraftig og har masser af smag. Af samme grund er Ripasso Le Bessole også nemmere at kombinere med mad

Ripasso er en vin med elegance og tørhed, som du kan servere til stort set alt! Det kan både være cremede pastaretter, pizza, fjerkræ og fed julemad eller rødt oksekød. Åben vinen 1 time før den skal serveres, for at få den bedste oplevelse. Server ved 16 – 18 °C

Amaronens ”lillebror” er lavet på en blanding af tørrede og friske druer og lageret 12 mdr på egetræsfade. Vinen har en dyb rød farve og frugtagtig smag med et strejf af kirsebær. Gæringen foregår i små beholdere af rustfrit stål og står på indtil alle sukkerarterne er blevet omdannet til alkohol med hyppig pumpning for at maksimere udtrækningen af ​​farve og smag I april efter høsten undergår vinen en re-fermentering hvor den omfattende aroma, farve og krop udvikles. Denne teknik, der er karakteristisk for de bedste vine i Valpolicella, hedder Ripasso, Valpolicella Ripasso Classico Superiore er en vin af højeste kvalitet og med lang levetid.