Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Savignola Paolina Chianti Riserva “Paolina” 2016

Stykpris kr.189,00 Stykpris kr.179,00 v. køb af 6 flasker

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Chianti når det er allerbedst!

Savignolas Chianti Riserva er en vin med en intens rubinrød farve og frugtige noter af kirsebær med en lang og vedvarende finish. Denne vin er fremstillet af 100% Sangiovese-druer dyrket i Toscana. Det er en perfekt balance af frugt, tanniner og struktur, der skaber de ... LÆS MERE

Chianti når det er allerbedst!

Savignolas Chianti Riserva er en vin med en intens rubinrød farve og frugtige noter af kirsebær med en lang og vedvarende finish. Denne vin er fremstillet af 100% Sangiovese-druer dyrket i Toscana. Det er en perfekt balance af frugt, tanniner og struktur, der skaber denne fyldig Chianti Classico med koncentreret smag af bær, kirsebær og solbær. Med masser af struktur er dette en af vores mest efterspurgte vine.

En harmonisk og elegant vin dedikeret til Paolina, kvinden, der startede med at producere Chianti Classico. Frugten fra vinmarker, der er kendetegnet ved den bedste eksponering, og en lagring i franske egefade.  En vin med en intens rubinrød farve og blomster- og frugtagtig noter med antydninger af kirsebær, kompleks i ganen med en lang og vedvarende finish. En harmonisk og elegant vin.

Vi har længe arbejdet på at få nye topkvalitets vine fra Chianti Classico i Toscana. Det er nu lykkedes. Vi er stolte af at præsentere vores nye leverandør Azienda Agricola Savignola, som ike blot producerer top-Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner. Savignola hører hjemme i byen Greve in Chianti – og ja, det er venskabsbyen til  Greve Kommune syd for København.