Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Scriani Amarone della Valpolicella Classico Riserva 2012

Stykpris kr.479,00 Stykpris kr.399,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.399,00 FØR kr.479,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Det er en fornøjelse at kunne præsentere Scrianis Amarone della Valpolicella Riserva – en moderne vin lavet med omhu og dedikation, der resulterer i en blød, afrundet og frugtrig smagsoplevelse. Druerne håndplukkes omhyggeligt for at udvælge de mest egnede klaser, som derefter får lov til at tørre i ... LÆS MERE

Det er en fornøjelse at kunne præsentere Scrianis Amarone della Valpolicella Riserva – en moderne vin lavet med omhu og dedikation, der resulterer i en blød, afrundet og frugtrig smagsoplevelse. Druerne håndplukkes omhyggeligt for at udvælge de mest egnede klaser, som derefter får lov til at tørre i kasser i op til 100 dage. Denne proces giver vinen dens intense smag og karakter.

Efter en nænsom maceration i store egetræsfade i omkring 30-40 dage, lagres vinen yderligere i træfade i 36-40 måneder, efterfulgt af 6 måneder på flaske. Scrianis Amarone er skabt med fokus på frugtpræget, som fylder mere end fadpræget, hvilket giver en blød og balanceret vin med dybe, intense noter af røde frugter og en lang eftersmag. Scrianis Riserva er en mere afrundet udgave end deres almindelige Amarone.

Nyd vinen bedst ved 18-20 grader. Lad den åbne sig i glasset, og lad dig fortrylle af dens udvikling. Lær din vin at kende, så du kan nyde dens fulde potentiale! Scrianis Amarone kan nydes i sin egen pragtfulde enkelthed eller som ledsager til kraftige, aromatiske kødretter. Uanset hvordan du vælger at nyde den, er denne bløde og afrundede Amarone en fornøjelse for smagsløgene. Scrianis Amarone – en moderne klassiker, der løfter din vinoplevelse til nye højder!

Profil
Druer
Corvina, Rondinella
Profil
Kraftig, fyldige tanniner, frugtig
Dominerende smag
Røde frugter, eg kirsebær
Madforslag
Grillet oksekød, simremad, fyldige retter