Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Ahr

2015 Spätburgunder Goldkapslen trocken, 16h

Stykpris kr.449,00

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Spätburgunder er den tyske betegnelse for Pinot Noir, og er meget plantet i Ahr-distriktet. Denne vin er dyrket på Kräuterberg, måske det bedst egnede sted i Ahr- området med sit blot fem hektar store område med vinmarker, oftest på stejle skråninger med skifer og sand i undergrunden. På trods af vi ... LÆS MERE

Spätburgunder er den tyske betegnelse for Pinot Noir, og er meget plantet i Ahr-distriktet. Denne vin er dyrket på Kräuterberg, måske det bedst egnede sted i Ahr- området med sit blot fem hektar store område med vinmarker, oftest på stejle skråninger med skifer og sand i undergrunden. På trods af vinens styrke besidder den stadig burgunderdruens elegance og facetter, hvor de typiske noter af kirsebær, urter og en vidunderlig mineralsk klang blandes med ristede aromaer.

Weingut Peter Kriechel er grundlagt i 1952 af Peter Kriechel Senior, som i mange år havde leveret druer fra sin 1,5 hektar store vinmark til det lokale kooperativ, men besluttede at starte sin egen produktion … og det blev til Weingut Peter Kriechel.

I 1969 overtog Peters to ambitiøse sønner Hermann og Ernst driften, og de har løbede udvidet ejendommen. De var uddannet som henholdsvis ønolog og vinavlstekniker, og fortsatte udviklingen af gården. I dag er Ernst fortsat med i driften sammen med 3. generation i form af Markus, Michael, Gerd og Peter Kriechel Junior.

LandTyskland
OmrådeAhr
ProducentWeingut Peter Kriechel
Årgang2015
DruerSpätburgunder
Alkoholprocent13,5 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemp.18-20 ° C
ServeringsforslagVildt og oksekød samt krydret mad, stærk ost.