fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
Det vin fra Tyskland  som vi sælger her på siden, stammer fra Ahr.  Området er et klassisk, specialiseret rødvinsområde syd for Bonn. Vinene er lette med karakterfuld smag og lavt til moderat alkoholindhold. Især kendt for Spätburgunder. Udvalget består hovedsageligt af Qualitätswein, som er klassifikationen for top vine fra Tyskland.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL
Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Værd at vide om vin fra Tyskland

Vin fra Tyskland burde i dag have et verdensomspændende opsving. Nytænkning, lettere tilgængelige etiketter på mange vine, fornuftige priser og en nærmest ukendt række af 15 gode til store vine – alt taler for det. Alligevel er efterspørgsel lille uden for Tyskland. Ren, karakterfuld smag og lavt til moderat alkoholindhold passer perfekt til den moderne smag. I den tyske vinproduktion findes mange appellationer og typer. Kaninett, Spätlese og Auslese som alle sammen kan være sød tør eller medium.  Appellationer kan dække over en enkelt vinmark hele kommuner eller hele regioner.