Valpolicella

VALPO Valpolicella Ripasso Superiore DOC

Stykpris kr.350,00 Stykpris kr.299,00 v. køb af 6 flasker
STK.Pris
6 eller mere kr.299,00 FØR kr.350,00
Beskrivelse

Druerne høstes manuelt og tørres i ca- 20 – 30 dage i små bakker, hvorefter de presses og gærer i egetræsfade i ca. 20 dage under kontrolleret temperatur. Efter den første gæring kommer vinen over på 500 liters fade i 4 måneder. Herefter blandes drueresterne fra Amaroneproduktionen i vinen, der så g ... LÆS MERE

Druerne høstes manuelt og tørres i ca- 20 – 30 dage i små bakker, hvorefter de presses og gærer i egetræsfade i ca. 20 dage under kontrolleret temperatur. Efter den første gæring kommer vinen over på 500 liters fade i 4 måneder. Herefter blandes drueresterne fra Amaroneproduktionen i vinen, der så gærer anden gang over 2 uger. Til sidst drænes vinen fra drueresterne og modnes i 24 måneder på både tonneaux og barriques (500- og 225 liters egetræsfade) før den endelige blend finder sted og den flaskes.

ProducentFasoli Gino