Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Fratelli Vogadori Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2015

Stykpris Original price was: kr.195,00.Current price is: kr.165,00. Stykpris kr.150,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.150,00 FØR kr.165,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og efter ham og hans søn er det nu de tre brødre der dri ... LÆS MERE

I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og efter ham og hans søn er det nu de tre brødre der driver foretagenet.

Fratelli Vogadori

Lad det være sagt med det samme: Vogadori laver nogle knaldgode vine. En samlet rating på Vivino på 4,3 for alle vingårdens vine er det blevet til – og dette baseret på mere en 5.000 anmeldelser!

Udvalget spænder fra den klassiske Amarone, via flagskibet Amarone Forlago til Ripassoen, naturligvis. Videre med den oprindelige Amarone: den mandelsøde Recioto. Herudover Corvina og andre skønne rødvine. Spumante, Passitoer og Grappaer er der naturligvis også.

Brødrene arbejder med bæredygtighed. Mest tydelig opdages dette allerede på vinflaskerne: Traditionelle amaroner produceres i kilotunge flasker. Her har man gjort op med denne (tunge) tradition og taget konsekvensen og producerer Amaronen i traditionelle lette vinflasker. En palle vin bliver herved mere end 200 kilo lettere. Indrømmet, det er en lidt ny fornemmelse, man lige skal vænne sig til.

Som et lille kuriosum kan det nævnes af familien også driver et Bed & Breakfast på selve vingården. En uforglemmelig oplevelse.