Monte Santoccio er et lille vinhus på kun 3,5 hektar vinmarker, grundlagt og drevet af Nicola Ferrari, der tidligere var vinmager hos den anerkendte Giuseppe Quintarelli. Dette baggrund giver vinen en høj kvalitet og en autentisk repræsentation af Valpolicella Classica
Alkohol: 14%
Fremstilling: ... LÆS MERE
Monte Santoccio er et lille vinhus på kun 3,5 hektar vinmarker, grundlagt og drevet af Nicola Ferrari, der tidligere var vinmager hos den anerkendte Giuseppe Quintarelli. Dette baggrund giver vinen en høj kvalitet og en autentisk repræsentation af Valpolicella Classica
Alkohol: 14%
Fremstilling: Først fermenteres druerne i 15 dage i ståltanke. Derefter gennemgår vinen en “ripasso”-proces, hvor den får en sekundær fermentering på Amarone-vinens skind i næsten 20 dage
Lagring: Modnes i tonneaux (store egetræsfade)
Prøvesmagt: september 2023