• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Valpolicella smagekassen

  DKK1.649,95

  Udsolgt

  IKKE PÅ LAGER

  Amarone, Le Bessole 2011:

  Amarone Le Bessole DOCG fra Accordini Igino, tilhører den absolutte elite både i kvalitet og i smag. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids.

  Amarone, Ca Dei Ronchi: 2010

  Denne Amarone DOCG har en Intens granatrød farve, i næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, som giver en lang og behagelig oplevelse.

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  Ripasso Classico Superiore 2009

  Druerne til Ripasso Classico Superiore 2009 kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Rondinella samt 10% Rossignola og trækker hele 15,5% alkohol. Lagret på store træfade i 24 måneder.

  Amarone, Massaro Norma 2015

  Denne Amarone har en intens granatrød farve. I næsen mødes man straks af forførende noter af frugt, alkohol lakrids og kaffe. Vinens vedholdende aromaer gør dette til en uovertruffen vinoplevelse, som fortsætter længe!

  Amarone Classico DOCG “Terra di sa Zeno”

  Amarone “Terra di San Zeno” er en blanding af Valpolicella’s traditionelle druer og udvalgt fra de meste modne drueklaser.  Druerene til Amarone Classico tørres delvist for at koncentrere dem. Efter ca. 100 dage presses de og gæres derefter. Resultatet er en unik rødvin med  duft af roser, tørret frugt og dyrt læder; Ganen er tæt, koncentreret og næsten uendelig i munden. Efter vinens modning i ståltanke, overgår lagring til egetræsfade og afslutningsvis i flasken.

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.