Valpolicella

Viviani Amarone, L’Amarone della Casa dei Bepi

Stykpris kr.699,00 Stykpris kr.599,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.599,00 FØR kr.699,00
Beskrivelse

Denne fantastiske Amarone delle Valpolicella “L’Amarone dellaCasa dei Bepi” fra Viviani, er deres absolutte topvin.

Druerne kommer fra den eksklusive mark Casa dei Bepi og er en af de bedste vine der fremstilles i Veneto.
Meget fyldig og intens vin med kraft og smag af modne mørk ... LÆS MERE

Denne fantastiske Amarone delle Valpolicella “L’Amarone dellaCasa dei Bepi” fra Viviani, er deres absolutte topvin.

Druerne kommer fra den eksklusive mark Casa dei Bepi og er en af de bedste vine der fremstilles i Veneto.
Meget fyldig og intens vin med kraft og smag af modne mørke frugte og lakrids.

Vivianis “L’Amarone della Casa dei Bepi” 2011 er en storslået vin der kan drikkes nu, men nemt gemmes i 10-15 år, hvor den fine balance i vinen vil blive tydeligere og tydeligere. Produktionen af  “L’Amarone della Casa dei Bepi” er meget lille, så vi kan desværre kun få den hjem i små partier i de sjældne årgange hvor den fremstilles.

Viviani

Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top, og Viviani høster ofte sine druer tidligt på sæsonen, for at sikre at druerne har et højt syreindhold, så de bedre kan holde til den lange tørretid, som kan være op til 4 måneder. Derfor høstes druerne til Amarone tidligere end druerne til Ripasso og Valpolicella.

Claudio Viviani som har stået for produktionen i næsten 30 år, er en passioneret winemaker, der er kompromisløs hele vejen i vinificeringsprocessen. Viviani fremstiller 2 forskellige Amaroner. Forskellen er lagringstiden på Barriques samt hvor længe druerne har tørret. Den almindelige Amarone lagres 24 måneder på en blanding af Botti og Barrique og druerne har ligget til tørring i 3 måneder. Deres topamarone, Casa dei Bepi, som er en enkeltmarks-Amarone, er lagret 36 måneder på Barriques og druerne har tørret ca. dobbelt så længe som druerne til den almindelige Amarone. Det giver druer med et markant højere sukkerindhold, og dermed mulighed for en højere alkoholprocent og mere restsødme.