Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Viviani Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC 2017

Stykpris Original price was: kr.275,00.Current price is: kr.189,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top. Viviani høster ofte sine druer tidligt på sæsonen, for at sikre at druerne har ... LÆS MERE

Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar. Kvaliteten er helt i top. Viviani høster ofte sine druer tidligt på sæsonen, for at sikre at druerne har et højt syreindhold, så de bedre kan holde til den lange tørretid, som kan være op til 4 måneder. Derfor høstes druerne til .

Vivianis Ripasso Valpolicella Classico er en utrolig dejlig og tæt vin med toner af mørke bær og en dejlig fylde.  Gæringen på Amaronens drueskaller har givet en ekstra dimension og dybde til Viviani Valpolicella Classico Ripasso, som har en elegant og frisk frugtig stil.   En Ripasso fra Viviani egner sig til fyldige og kraftige retter.

Husets Ripasso er tæt og solmoden med ekstra fylde og kraft fra gæringen på drueskallerne fra Amaronen, som bidrager med flot farve, stor intensitet og dybde uden, at vinen mister Valpolicellaens elegance. 

Viviani høster ofte tidligere end mange af sine kollegaer for at sikre et højere syreindhold i druerne. Vinhuset går med andre ord efter en vinøs stil med frisk, ren og saftig frugt og tilstrækkeligt syreindhold til, at druerne stadig har liv og nerve efter den tre til fire måneder lange tørring. Faktisk er det som regel druerne til Amarone, der høstes først og lægges til tørring, hvorefter høsten fortsætter med druer til Ripasso og Valpolicella.

.